Negyedik alkalommal ültek fel lányaink Európa trónjára!

Profi női csapatunk fennállásának negyedik illetve egymást követő negyedik EWHL győzelmét aratta vasárnap Villachban!
A döntő mérkőzést Aisulu csapata ellen játszották a lányok. Rendkívül kiélezett mérkőzés 8. percében sikerült vezetést szereznie Mika Vaalara tanítványainak, de a továbbiakban jólszervezett Kazah védelem komoly akadályt jelentett a 3. harmad első percéig. Ekkor Dabasi Réka találatával ismét csapatunkhoz került az előny.
Az utolsó 15 percre felpörögtek a történések, ez pedig csapatunknak kedvezett: 45.08-kor emberelőnybe kerültek lányaink, a fórt pedig Rhyen McGill révén váltottuk gólra, 3-1!
Az összecsapás vége előtt bő 2 perccel Huszák Alexandra tette fel a pontot az i-re: 4-1! Bár Sviridova Larissa tudott még kozmetikázni az eredményen, a lényegen már nem változtatott a találat!
A KMH Budapest EWHL csapata 4. alkalommal hódította el az EWHL trófeát!
A folytatás kedden 20.10 perckor következik, mikoris az EWHL 4. helyezett, MAC Budapest ellen lépnek pályára bajnok lányaink a Magyar Bajnoki címért!
OBI-es női csapatunk 18 ponttal 100%-os mutatóval jutott be a döntőbe. A csapatok az alapszakasz során kétszer játszottak egymással, mindkét alkalommal 5:1-es aránnyal a KMH került ki győztesen.
Ettől függetlenül két erős csapat néz szembe egymással, így rendkívül izgalmas mérkőzésre számíthatunk este.
Aki teheti a helyszínen, aki nem, online szurkoljon lányainknak!

Navigáció