Magabiztos DEBL siker és fölényes EWHL győzelem!

Ismét egy női mérkőzésekkel teli hétvégén vagyunk túl, ugyanis DEBL és EWHL csapatunk is mérkőzést játszott itthon, a Tüskesátorban. A DEBL csapatunk a Slovenian Select együttese ellen, míg az EWHL csapatunk a Lakers csapata ellen mutathatta meg tudását.

 

DEBL – Slovenian Select: 2-0

A csoportmérkőzés második mérkőzésének az ellenfele a Slovenian Select volt. Az első harmadban sok támadás volt, azonban semelyik csapatnak nem sikerült találatot szereznie, így 0-0 val mentek a szünetre. A második játékrész során a 26. percben Gergely Dalmának sikerüllt gólt lőnie, amely egy nagy lendületet adott a csapatnak. A mrkőzés harmadik harmadában ismét a HKB csapata, Kolozsvári Angleika talált be az ellenfé kapujába, beállítva így a mérkőzés végleges eredményét. A mérkőzés legjobb játékosa Horváth Maja lett.

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linker kattintva tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/1-bundesliga-damen?gameID=61b28db6-1c28-480c-a0fd-8623e37188be&diviID=11369

 

EWHL – Lakers: 13 – 1

A HKB csapata fölényes győzelmett aratott ezen a mérkőzésen. A kapura lövési arány 69:11 volt a mi javunkra. Az első harmadban 4 gólt sikerült szerezni (Szilagyi, Mayer, Donovan, Leidt). A második játékrész során is szintén 4 gólt sikerült betalálni (Leidt, Donovan, Szamosfalvi, Mayer). Az ellenfél is be tudott találni egy gólt a harmad közepén. Az utolsó harmad során 5 gólt tudtak szerezni a lányok (Leidt, Haluskova, Huszák 2x, Szilágyi).

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linker kattintva tudjátok megnézni:

https://www.eishockey.at/gamecenter/european-womens-hockey-league?gameID=b86ea414-6efd-4a61-b3de-774f839ed6c2&diviID=11051

 

Hajrá HKB!

Hajrá Lányok!

Navigáció