Kispályás megmérettetésen vett részt női-utánpótlás csapatunk

A kőszegi MetalChem II. női kispályás jégkorong tornán mutatták meg magukat Somogyi Vivien tanítványai.

A nyitónapon nap 3 alkalommal léptek jégre lányaink, az első mérkőzésen az Angels NJA-t 9-0-ra, majd az FTC B-t 7-0-ra, valamint a későbbi bajnok Rampage együttesét 3-1-ra sikerült felülmúlnia csapatunknak!

Sajnos a második nap folyamán már kevésbé jött ki a lépés:

A Ferencváros A csapata hosszabbításban 1-0 kerekedett felül, a záró mérkőzésen pedig a házigazda Kőszegnek sikerült megszereznie a győzelmet. Ezen eredményekkel lányaink a harmadik helyet szerezték meg.

Somogyi Vivien:

Egy jó hangvételű torna volt sok fiatal jégkorongozóval. Mi is fiatal kerettel mentünk főként teret adva olyan játékosoknak, akik a szezon során kevesebb játéklehetőséget kaptak. Ezen kívül Milibák Helga is megcsillogtathatta tudását játékosként is, sikerült is gólt lőnie a torna győztes csapata ellen. A torna első napját végig domináltuk 3/3 meccset megnyertünk, de vasárnapra a lányok már elfáradtak, kevésbé voltak türelmesek magukkal és csapattársaikkal szemben is, így nem is sikerült csapatként együtt dolgozni, ami meglátszódott az eredményen is, így 3.helyen zártuk a tornát. A csapatból azonban így is voltak kimagasló teljesítmények, melyek alapján a torna legjobb csatárának Kolozsvári Angelikát választották.

Navigáció