Kicsi a bors, de erős: Interjú Honti Katinkával

Kicsi a bors, de erős. Tartja a mondás. Honti Katinka alig 2 éve jégkorongozik nálunk, a 11 éves ifjú tehetség először vett részt Méri Janka Emléktornán most hétvégén. A képen jól látható, hogy mindent beleadva küzd a nagyobb és erősebb játékosok, ellenfelek ellen. Katinkát kérdeztük, hogy érezte magát a hétvégén, és milyen élményekkel gazdagodott.

1. Mióta hokizol, és miért pont ezt a sportot választottad?

Két éve hokizom, és azért ezt választottam, mert nagyon szeretem a csúszás élményét, és csakis csapatsportot szeretnék űzni.

2. Vettél már részt az előző években Méri Janka Emléktornán?

Sajnos korábban még nem voltam Méri Jankán, ezért is vártam annyira az ideit, hogy végre én is pályára léphessek ezen a tornán.

3. Milyen volt az idei torna, hogy érezted magad, mik voltak a legjobb élményeid a hétvégével kapcsolatban?

Nagyon jól éreztem magam, óriási élmény volt. Talán az tetszett a legjobban, hogy sok korosztály részt vett rajta, és külföldi csapatok ellen is játszhattunk. Motivációt adtak az idősebb játékosok. Alig várom a következő Emléktornát.

4. Negyedik helyezést ért el a KMH csapata. Elégedett vagy az eredménnyel?

Elégedett vagyok,  bar én voltam a második legkisebb, de mindent beleadtam és küzdöttem, kiadtam magamból mindent amit tudtam. A nagyobbak nagyon jól teljesítettek. Igazi csapat voltunk.

 

Gratulálunk az egész csapatnak, szép volt lányok 🙂

Navigáció