Két győztes mérkőzés a hétvégén a DEBL bajnokságban

 

Sikeresen zárult a hétvégi idegenbeli túrája a DEBL csapatunknak. A lányok szombaton Villach otthonában léptek jégre, ahol 6-1-re diadalmaskodtak. Vasárnap pedig már Grazban kellett helyt állniuk, azonban itt is sikerrel vették az akadályokat, 4-2-re győzték le az együttest. Így csapatunk továbbra is listavezető a bajnokságban.

 

Szombaton Villachban 12:15-kor kezdődött a mérkőzés. Határozottan kezdett az ellenfél, 2 perc elteltével gól is szereztek. A KMH-s lányok keményen küzdöttek, azonban ez az igyekezet ebben a harmadban nem hozott számukra gólt.

A szünetről újult erővel visszatérve a második harmad elején Gaitz Hanna talált be a kapuba, ezzel egyenlítve az eredményt. Egyértelműen uralták a lányok a jeget, az egyenlítő találatot követte Gaitz Hanna és Paterka Lilla átadásából Szick Dorka gólja. A harmad vége előtt egy perccel pedig Szick Dorka remek előkészítéséből talált a kapuba Kerekes Kármen. Így 2 gólos előnnyel mehettek szünetre a lányok.

A harmadik harmadban is maradt a KMH fölény, a Villach csapata nem tudta velük felvenni a ritmust. Kerekes Kármen asszisztját Egyedi Noémi váltotta gólra a 49. percben. Ezt követte Gengeliczky Dorottya és Szick Dorka összjátéka, ami az ötödik KMH találatot eredményezte.

Végezetül a mérkőzés vége előtt két perccel Gaitz Hanna és Cselényi Viktória átadásából Paterka Lilla lőtte be a hatodik gólt.

 

KMH Budapest– Gipsy Girls Villach: 6-1

 

Vasárnap a DEC Devils Graz otthonába látogatott csapatunk. A mérkőzés 11:15-kor kezdődött. Az első harmadból még 9 perc sem telt el, mire Paterka Lilla megszerezte az első, vezetést érő találatot. Egy perccel később őt követte Egyedi Noémi, aki Kerekes Kármen remek előkészítéséből talált be a kapuba. Négy perccel az első játékrész vége előtt két játékosunk is gólt szerzett. Előbb Cselényi Viktória átadásából Szűcs Anita, majd ismét Egyedi Noémi vette be a hazaiak kapuját, akinek Kerekes Kármen készítette elő a találatot. Így a lányok 4:0-s vezetéssel térhettek szünetre.

A második harmad kiegyenlített játékot hozott, egyik fél sem tudott a kapuba találni.

Az utolsó játékrészben a mieink nem tudtak gól szerezni, azonban az ellenfél csapata két góllal szépített az eredményén.

 

KMH – DEC Devils Graz: 4-2

 

Gratulálunk a lányoknak ehhez a gyönyörű teljesítményhez!

 

Hajrá KMH!

Navigáció