III. Méri Janka Emléktorna

A KMH elsődleges célja a jégkorong széleskörű elérhetővé tétele, minden korosztály és sportolni vágyó számára.

A saját játékosaink mellett igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten támogatni a női jégkorong játékosait és az az iránt érdeklődőket. Ezért is rendeztük a mostani tornát, hogy a női jégkorong képviselőinek lehetőséget biztosítsunk egy jó hangulatú tornához!

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kanadai Magyar Hokiklub szervezésében a Méri Janka Emléktorna. A női nemzetközi megmérettetés március 30-tól április 1-ig  zajlik a Tüskesátorban és a Tüskecsarnokban egyaránt. A torna azért különleges mert kezdő női jégkorongosoknak biztosít fejlődési lehetőséget. A WDT program egy olyan tornasorozat, aminek több állomása is van az országban, és a Méri Janka egy közülük. A nyolc csapatos torna péntek délután kezdődik 17:00 órától, minden érdeklődőt szeretettel várunk.Ezzel az  eseménnyel a három évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal kapusunk, Méri Janka előtt tisztelgünk.

A háromnapos rendezvényen több nemzet csapata (szlovák, magyar, szerb, dán) méri össze erejét. Az utánpótlás női emléktornán közel 200 játékos fog részt venni.

Gyertek szurkolni!

Navigáció