II. Gurulj a jégre élménynap a Tüskesátorban

Ma délután tartotta a Sára Mosolya Alapítvány a II. Gurulj a jégre élménynapot a Tüskesátorban. A rendezvény tavaly nagyon jól sikerült, és ezen felbuzdulva nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatás.

Lássuk, mivel is foglalkozik az alapítvány! A Sára Mosolya nevét Radó Sáráról kapta, aki halmozottan sérült, egy gyerekkori fertőzés következtében. Alapítványuk célja Sára felépülésének elősegítése, illetve más, sérült gyermekek életének megkönnyítése. Küldetésük, hogy ezeket a gyerekeket elfogadtassák minél szélesebb körben. Különböző programokat szerveznek: kulturális és sporteseményeket.

A mai rendezvény nagyon különleges volt, hiszen jégkorongozók és sérült gyermekek egyszerre voltak a jégen, két világ találkozott egymással. Kerekesszékesek gurultak, száguldottak a pályán, ebben pedig a sportolók voltak segítségükre.  Több helyen játékpontokat alakítottak ki, itt játékos programokkal szórakoztatták a kicsiket, illetve kis pályán, keresztbe hoki meccseket is játszottak. A végén mindenki érmet kapott, és egy felejthetetlen élményt!

Navigáció