Hokiklub Budapest-FTC összefoglaló

A fiúk hétfőn egy kemény ellenféllel csaptak össze, a tabella negyedik helyén szereplő Fradi azóta a második helyre tornázta fel magát az ellenünk játszott mérkőzést követően.

A csapat tudta nehéz lesz tartani a tempót az ellenféllel, éppen ezért kemény készültek a meccsre, aminek köszönhetően fizikálisan jól bírták a fiúk. Dusan Kapusta vezetőedző ezt a fizikális terhelhetőséget kiemelte, de felhívta a figyelmet, hogy a csapatnak még van bőven hova fejlődnie, ezt egy-egy ilyen kemény meccs során jól lehet látni. A fiatal csapat fegyelmezetten koncentrál a meccseken, aminek köszönhetően a második és harmadik harmadra már jobb teljesítményt mutattak a pályán. A fiúknak még fejlődnie kell taktikai szinten, hogy egy jól összeállt támadással gólokat szerezhessünk, a mellett, hogy a védekezés során pedig felismerjék a sémákat ami alapján megkönnyíthetik a kapusok dolgát.

A mérkőzésen a Fradi csapata keményen kezdet és az első harmad során 3 góllal átvették a vezetést, majd a második harmad során tovább növelték a különbséget, így 0-5-re vezettek. A harmadik harmad során Horváth Bálint Dominik (Dínó) játékosunk szépített az eredményen, így a mérkőzés végeredménye Hokiklub Budapest-FTC 1-5.

A héten még egy meccset játszanak hazai pályán a fiúk 09.27-én csütörtökön a Tüskecsarnokban, ahol a Fehérvári Titánokat várjuk egy visszavágóra.

Várjuk a nézőket, hogy szurkoljanak a Hokiklub Budapest csapatának első győzelmének megszerzéséhez.

Hajrá Hokiklub Budapest!

 

Navigáció