Hétvégi mérkőzések

Ezen a hétvégén is rengeteg mérkőzésen leszünk érdekeltek hazai pályán és idegenben is egyaránt. A hétvége folyamán több tétmérkőzést is játszanak az utánpótlás csapataink. Az alábbiakban olvashatjátok a hétvége menetrendjét.

Péntek:

DVTK – HKB U16

Pénteken Miskolcra utazik az U16-os csapatunk, ahol a középszakasz utolsó előtti mérkőzését fogja játszani a DVTK csapata ellen. A szezon során még nem játszottak egymás ellen, valamint a középszakaszban még egyik csapat sem veszített, így egy izgalmas összecsapás elé néznek a fiatalok.

 

Szombat:

U8 Piros torna – Dunaújváros

Az ellenfelek az alábbiak lesznek: Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, Kárpáti Farkasok és Dunaújvárosi Acélbikák.

U10 Piros torna Kisstadion

A piros csapatunk a MAC otthonába látogat el, ahol a Kárpáti Farkasok, Vasas SC és a MAC Budapest C csapata ellen fog megküzdeni.

HKB U14 Knights – FTC

Az U14-es csapat utolsó mérkőzéséhez érkezett el középszakaszban, ahol az FTC csapata ellen küzdhet meg. A mérkőzés a Tüskesátorban lesz megtartva és 10:15-kor fog kezdődni.

HKB U14 Warriors – Lehel HC

Egy pörgős meccsre számíthatunk, ahol az eredményes szereplés a cél. A mérkőzés hazai pályán, azaz a Tüskesátorban lesz megrendezve, a korongbedobás 12:55-kor lesz.

 

Vasárnap:

U10 kék torna – Mátyásföld

Az U10-es kék csapat mátyásföldi jégpályán lép jégre, a következő csapatok ellen küzdhetnek majd meg: Sportországi Cápák, Vasas SC, UNI Győr-Nemak ETO HC

HKB U12 Pirates – Szekszárdi Jégmadarak

A Pirates csapatunk a Tüskesátorban csap össze ellenfelével, a mérkőzés kezdési időpontja 15:25.

HKB U12 Vikings – DVTK

Szoros, kemény mérkőzés áll a Vikings csapat előtt, ahol a Miskolc csapata ellen mutathatják meg tudásukat. A mérkőzésnek a Tüskesátor ad otthont és 10:15-kor fog kezdődni.

HKB U16 – UTE

A legutóbbi mérkőzésről győztesként távozott az U16-os csapatunk, így ez egy nagy lelki erőt adott nekik, amelyből reményeink szerint vasárnap is építkezni tudnak. Az utolsó középszakaszbeli mérkőzését az UTE csapata ellen fogja játszani a csapat, ahol, mint mindig, a győzelem lesz a cél. A mérkőzés hazai pályán lesz megtartva, a korongbedobás 17:45-kor lesz.

 

Szeretettel várunk minden szurkolót a Tüskesátorban, aki pedig otthonról szeretne drukkolni a csapatoknak az a KMH Média YouTube csatornáján követheti a mérkőzéseket!

Navigáció