Hétvégi mérkőzések

 

A hétvége folyamán főként idegenbeli mérkőzések lesznek megtartva az utánpótlás korosztályokban. Az alábbiak szerint lesz a menetrend:

2023.01.07 szombat:

HKB U8 és U10

A szombati nap folyamán megrendezésre kerül a Magyar Jégkorong Napja a Magyar Jégkorong Szövetség szervezése által, a Városligeti Műjégpályán, amelyet már 2016 óta minden évben rendszerint megrendeznek. A legkisebb korosztályoké a főszerep ezen a napon, ugyanis U8-as és U10-es korosztálynak szerveznek tornákat. A két korcsoportban 108 csapat jelentkezett az ország minden tájáról

A tornán 3-3 csapattal vesz részt egyesületünk. Az U8-as korosztályból 35, míg az U10-ből 34 játékos lett benevezve a tornára, így mindenki játéklehetőséget kap a hétvégén.

Az előző évek folyamán mindenki nagyon élvezte ezt a tornát, hiszen nem egy megszokott jégcsarnokban, hanem egy régi stílusú, nyitott pályás mérkőzéseket játszhatnak a gyerekek. A mérkőzések mellett érdekes programok és játékok is várják a jégkorongozó gyerekeket és a kilátogatókat, és természetesen Csúszkával is lehet találkozni.

DVTK – HKB U14 Knights

A középszakasz első mérkőzése elé néz az U14-es Knights csapatunk, ahol a győzelem a cél.

DHK B – HKB U14 Warriors

A Warriros csapat Debrecenbe látogat el, ahol egy pörgős nehéz mérkőzés elé néznek a fiatal játékosok.

Szombathelyi Pingvinek – HKB U18

Az U18-as csapatunk remek szériában van, ugyanis a tabella 3. helyén áll az alapszakasz B1 csoportban. A hétvége folyamán a helymegtartása a cél.

RWH Select – HKB Női U25 A

Székesfehérváron küzdhet meg a női U25- ős csapatunk a Rampage együttese ellen.

 

Jégpályák Éjszakája a Tüskesátorban – közönségkorcsolya 18:00

Remek hangulattal, különféle programokkal és az igazi mai slágerekkel várunk Titeket január 7-én este 18:00 órától a jégen. Gyertek el minél többen és bulizzunk egy nagyot együtt, idén utoljára a jégen vár mindenkit a Tüskesátor jege.

További információkért kattintsatok az alábbi linkre:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0234t4D6UfoGjoGfCYvAT6QvzjcX1K5VwiQcV97KrW6JhJtLaUZdKm8hp1zZrp2seSl&id=100063717120157

 

2022.12.04 vasárnap:

MAC – HKB U12 Pirates

Küzdős mérkőzésre számítunk, ahol a győzelem a cél.

HKB U16 – Győr – Tüskesátor

Korongbedobás: 13:55

A csapat játékosai bizonyítani szeretnének az edzőknek mind maguknak, ezért egy izgalmas, fegyelmezett, gólokkal teli mérkőzésre számítunk, amit biztosan érdemes lesz a helyszínről végig nézni.

 

Az utánpótlás csapataink mellet az OB IVC-as és OBIVB bajnokságban induló csapataink is jégre lépnek Vasárnap a Tüskesátorban, hazai pályán.

HKB OBIVC  Flashes II – R’Angels-KCR

Korongbedobás: 16:55

A középszakasz első mérekőzése elé néznek a játékosok.

HKB OBIVB  It On Ice – Újpesti Ragadozók

Korongbedobás: 19:35

A középszakasz második mérkőzése elé néznek.

 

HAJRÁ HKB!!!

Navigáció