Hétvégi mérkőzés eredmények

A hétvége folyamán rengeteg mérkőzés zajlott le, többnyire minden csapat idegenbeli színekben játszott.

Az alábbiakban a vezetőedzők értékeléseit olvashatjátok:

 

HKB U8 Sárga torna Mátyásföldi Jégcsarnok

Vitárius Károly, vezetőedző:

„Az U8 csapat vasárnap a Mátyásföldi jégpályán járt sárga tornán. Maximális létszámmal szerepeltünk, hogy minél többen élvezhessék a játékot. Ez így is volt és a végén elégedetten vette mindenki át a megérdemelt érmet és oklevelet. A következő héten Cirkuszba is megyünk és tornán is szerepelünk újra. Hajrá HKB U8!”

HKB U10 Kék torna Tüskesátorban

Keszthelyi Zoltán, vezetőedző:

„Az első perctől kezdve nagy intenzitással és sokat korcsolyáztunk. Az egyéni villanások mellett a csapatmunkának is köszönhetően eredményesen játszottunk. Támadásban és védekezésben is sokat fejlődtek a gyerekek, a játékelemeket egyre jobban alkalmazzák. Sok izgalmat hozott a torna a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.”

HKB U12 Vikings – DHK

Roczanov Zsolt, vezetőedző:

„Korán érkeztünk meg a Debreceni pályára, de ez szerencsére nem zökkentette ki a csapatot a fókuszból. A meccsen végig érzékelhető fölénnyel játszottak a gyerekek. Az ellenfél 1-2 kontratámadásból tudott veszélyes lenni a kapunkra. Külön kiemelném ismét a kapusunkat, aki nagyon fontos védéseket csinált akkor amikor a legjobban kellett és kiemelném a mezőnyjátékosok közül Jobb Hunit, aki a hat gólunkból négyet lőtt és egy gólpasszal segítette hozzá a csapatot a győzelemhez.”

HKB U12 Pirates – Dunaújváros

Nochta Kristóf, másodedző:

„Úgy gondolom a Dunaújváros a “sárga bajnokság” egyik, ha nem a legerősebb csapata. Nem tudtuk azon az energiaszinten kezdeni a mérkőzést, ahogyan azt szerettük volna, viszont jó volt látni, hogy az idő előre haladtával egyre inkább látszott a küzdés és az akarat. Volt jó néhány játékos, aki megmutatta, hogy mekkora szívvel tud játszani egy olyan helyzetben is amikor a mérkőzés menete nem éppen úgy alakul, ahogy szeretnénk és ez mindenképpen pozitívum.”

HKB U16 – DEAC: (7-4)

Gömöri Csaba, vezetőedző:

„Azt gondolom a vasárnapi debreceni mérkőzésünket nem lehet egy kiragadott mérkőzésként értékelni, hanem egy folyamat tükrében. A középszakasz 3 meccsén egy tendencia látszódik, egy folyamatos fejlődés a játékunkban. Azt kell mondjam, hogy a játékosok kezdik fejben összeszedni magukat és a hónapok óta tartó fejlesztés beérni látszik. Karácsony óta a játékosok sokkal komolyabban veszik az edzéseket érettebb hokit játszanak és lett egy stílusa a csapatnak. Egyénileg mindenki fókuszáltabb a saját feladatára figyel és főleg góllövésben nagyot fejlődtek. Természetesen a védekezésünk is jobb lett, de a 3 meccsen lőtt 18 gól igen látványos változás.

A tegnapi meccs is úgy kezdődött ahogy Érden. Belecsaptunk és a 6. Percben már 3-0 volt ide. Akarta mindenki a sikert ezért néha a kapujuk előtt feltúrtuk a jeget és szemtelenek voltunk, ez hiányzott eddig. Az első harmad gólokban gazdag volt, 5-2 vel zártuk a meccs ezen szakaszát. A 2. harmad kezdése rémálom volt, 5 mp alatt lőtt gólt a DEAC. Az erőnket bizonyítja, hogy 7 mp- re rá újra 3 gólos volt az előnyünk. Ezt az eredményt őriztük meg egészen a meccs végéig, amikor még növelni tudtuk a gól különbséget. 7-3-nál sajnos nem figyeltünk és az ellenfél még talált egy gólt. Ennek nem örültem. A lényeg, hogy 3 meccsből 9 pont és továbbra is első helyen állunk.

Azt hiszem betettük a lábunk a play off ajtaján. Kettő nehéz mérkőzés áll előttünk, az UTE és a Miskolc, aki veretlen, de lendületből szeretnénk hasonlóan jól játszani. Energikusan és nem ismerve megalkuvást.”

HKB U18 – Győr: (5-7)

Dorner Benjamin, vezetőedző:

„Szombaton idegenbe utaztunk a Győrhöz, ahol nem kezdtük jól a mérkőzést, rögtön 3-0-ás előnyre tett szert az ellenfél. Az első harmadot sikerült 4-4-es döntetlenre hoznunk. A meccs további részében sem sikerült maradandót alkotnunk, így maradt a 7-5-ös végeredmény. Dekoncentrált volt az egész társaság, azonban pozitívum volt, hogy a mérkőzésen relatív kevés lövésből sikerült 5 gólt termelnünk. Továbbá kihasználtuk az emberelőnyeink felét. Sajnos a védekező harmadban nyújtott teljesítményünk 60 percen keresztül finoman szólva sem volt elégséges.”

Navigáció