Hétvégi mérkőzés eredmények

A hétvégén rengeteg mérkőzésnek adott helyszínt a Tüskesátor. Ezen felül idegenbeli mérkőzésekből sem volt hiány.

Az alábbi mérkőzések voltak megrendezve, amelyeket az edzők értékeltek:

Csütörtök:

U14 HKB – Szeged: 11-4

Francsics Bence, U14 vezetőedző:

„Csütörtökön hazai pályán fogadtuk a Szeged csapatát. Az első harmadban nagyobb hangsúlyt fektettünk a támadásra és kevésbé figyeltünk a védekezésre, így 3-2-es vezetéssel fordultunk a második harmadra. A folytatásban kiegyensúlyozottabb játékot játszottunk, támadás mellett jobban odafigyelve a védekezésre, így 11-4 arányban győztük le a Szeged csapatát.”

 

Szombat:

U14 HKB Warriors – Jégoroszlánok: 2-5

Gömöri Norbert:

„Szombaton a Jégoroszlánok csapatát fogadtuk hazai pályán. Az első harmadban közepes tempóban tudtunk csak játszani, így 2-0-s vezetéssel kezdtük a második harmadot. Sajnos a meccs további részében alább hagyott a lendületünk, magunkra húztuk az ellenfelünket, akik kihasználták a hibáinkat és sikerült egyenlíteniük, majd fordítottak az eredményen. Dolgozunk tovább, hogy a legközelebbi találkozásunkkor szorosabb legyen az eredmény.”

 

U18 HKB – Szombathelyi Pingvinek: 4-2

Dorner Benjamin, U18 vezetőedző:

„Szombaton az FTC látogatott el hozzánk a Tüskesátorba. Jól kezdtük a meccset, sikerült megszerezni a vezetést is, utána bele kerültünk egy rossz spirálba és elkezdtük halmozni a kiállításokat, amit az ellenfél gólokkal büntetett.

A továbbiakban sikerült távol maradni a büntető padtól, tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, több helyzetet is kitudtunk alakítani, ami a végén a kapura lövések számában is meglátszott. A mérkőzés folyamán az emberelőnyt is tudtuk értékesíteni, de  a későbbi helyzeteinket már nem tudtuk pontokra váltani, így maradt a 4-2-es vendég győzelem.”

 

Vasárnap:

U8 Piros torna – Tüskesátor és Kék Torna UTE pálya

Vitárius Károly, U8 vezetőedző:

„Gratulálok a mai tornákon szereplőknek! Hazai pályán a saját rendezésű eseményünk a legkisebbeknek adott lehetőséget, míg a nagyobbak az UTE pályáján bizonyítottak. Mindkét helyszín bővelkedett a hoki élményében, mind a játékosoknak, mind a szülőknek, szurkolóknak. Láthattunk nagy védéseket, szép gólokat és egymást segítő játékot támadásban és védekezésben is. Ismét 24 U8 játékosnak volt aktív, élményekkel teli vasárnapja és minket is megajándékoztak ezzel az élménnyel.”

Hajrá U8!

 

U12 Kék Szigeti Bikák – HKB Vikings

Roczanov Zsolt, U12 vezetőedző

„Kicsit bővebb kerettel ugrottunk neki a hétvégi mérkőzésnek, bár tudtuk, hogy az ellenfél a Sárga bajnokságból jött fel és ezt tudatosítottuk a gyerekekben, hogy nem lesz könnyű meccs, ha nem vesszük komolyan. Az első perctől kezdve rá erőltettük az akaratunkat a másik csapatra, ennek meg is lett az eredménye.

A második harmadtól már tudtunk olyan elemeket gyakorolni, kipróbálni, amiket nehezebb meccsen is lehet majd alkalmazni. A harmadik harmadra pedig kiszakadt a gólzsák és a gyerekek teljesen felszabadultan öröm hokit játszhattak.”

U12 Sárga HKB Pirates – MAC

Nochta Kristóf

„Nagy dicséret illeti az egész csapatot a mai mérkőzés után. Nem egész három sorral tudtunk kiállni a mérkőzésre, de elképesztően nagyot küzdött a társaság. Úgy gondolom, hogy az ellenfelünk egyéni képességekben előrébb tart, de eredménytől függetlenül nincs miért szégyenkezni a srácoknak. Külön megemlíteném kettő u10-es játékosunkat, akik annak ellenére, hogy első mérkőzésüket játszották az U12-es korosztályban nagy segítségére voltak a csapatnak.”

 

U16 UTE – HKB 4-1

Gömöri Csaba, U16 vezetőedző:

„Az idei szezonban 3. alkalommal játszottunk az UTE csapatával. Az első meccsen szeptemberben könnyedén nyertünk 7-2- re, míg pár hete 3-1- re, de az a meccs már nehezebb volt. A fejlődés az ellenfélnél látszódott én nem vártam mást tőlük, mint amit a meccsen mutattak is.  Energikusak voltak, sokat koriztak, jól támadtak le es egyszerű de pontos passzokkal gyorsan a kapunk elé értek.

Mi sajnos enerváltan gyenge és pontatlan passzokkal, öncélú egyénieskedő hokival rossz felfogasban kezdtünk és igazából a harmad így is telt el. A második játékrészben felgyorsultunk és többet lőttünk kapura, ezáltal eredményesebben játszottunk. Sikerült is kiegyenlíteni es úgy nézett ki felőröljük ellenfelünket. Sajnos azonban két távoli lövésből elért góllal az UTE húzott el és így mentünk a második pihenőre.

A négy sorral való játékról átálltunk három sorra és megpróbáltunk egyenlíteni, azonban ez még kettős emberelőnyben sem sikerült. Az utolsó harmadban is pontatlanok voltunk keveset lőttünk.”

Navigáció