FTC-Telekom ellenni mérkőzés összefoglaló

Második hazai mérkőzésünkön az FTC-Telekom csapatát fogadtuk hazai jégen. Szerencsére sokan kijöttek élőben szurkolni a srácoknak, így sokan láthatták a bajnok elleni nagy küzdelmet.

Az első játékrészben nagyon szoros volt a mérkőzés, mindkét csapat a legnagyobb elszántsággal próbálta bejuttatni a korongot a másik kapujába. Ez a mérkőzésen először az ellenfél csapatában játszó Brett Switzer-nek sikerült a 9. percben (0-1), majd a 12-ben Myles Fitzgerald-nak (0-2). Erre nem sokkal jött a válasz a mieinktől, Szűcs István adta gólpasszból Adam Rossignol 13. perci találatával (1-2) zárult a gólok sora az első játékrészben.

A szünetről visszajőve folytatódott a harc a két csapat között. Sok helyzet volt mind a két kapu előtt. Jere Pulli váltotta ezt gólra a 26. percben a Fradi részére (1-3). A 37. percben szerezte meg 4. gólját a zöld-fehér csapat Brett Switzernek köszönhetően.

Az utolsó harmadban sem adták fel a fiúk, keményen ellenálltak a kapujukat sorra támadó Fradinak. Az utolsó játékrészben gólt szereztek: 42. perc:  Anssi Rantanen (1-5); 49. perc: Tóth Adrián (1-6); Tóth Richárd (1-7); Myles Fitzgerald (1-8); 57. perc: Farkas Lőrinc (1-9).

„Több új ember is bemutatkozhatott most ezen a mérkőzésen, aminek nagyon örültünk és ők is nagyon várták. Mindent megtettek a fiúk, és mindenki azon dolgozott, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt. A hétvégi Csíkszereda elleni meccsre sok pihenéssel készülünk, hiszen hosszú hét van mögöttünk. Bizakodó vagyok azzal a mérkőzéssel kapcsolatban, hiszen kis pihenés után még jobbak lehetünk.” – Gröschl Tamás vezetőedző 

Egy nagyon szép mérkőzést láthattunk, ahol mindkét fél mindent beleadva küzdött a másik ellen. Valamint a szurkolókon is nagyon sok múlt, nagy gratuláció a szüntelenül biztató szurkolótáboroknak is! A mérkőzés jegyzőkönyvét ITT tekinthetitek meg.

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub!

 

 

Navigáció