Fehérváron jártunk a Titánoknál, a Fradihoz megyünk legközelebb

A tegnapi napon a csapat Fehérvárra látogatott, ahol egy nagyon szép és szoros mérkőzést játszott a két csapat egymással és a győzelem sem múlott sokon.

Az első harmadban először nekünk sikerült megszerezni a vezetést a 6. percben Petres Tivadar találatával. (0-1) A gólpasszt Szappanos Dávidtól és Eetu Koskitól kapta. A harmad végéig miénk volt a vezetés, amíg a 20. percben Császár Hunor találatával nem egyenlített a Fehérvár csapata. (1-1)

A második harmad sikeredett a legizgalmasabbra. A 22. percben Reiter Attila szerezte vissza a vezetést a csapatnak Petres Tivadar és Miro Hovinen segítségével. (1-2) A 25. percben Balogh Bence találatával egyenlített ismét a Titán csapat. (2-2) A 27. percben szintén a Titánok játékosa, Madácsi Benedek talált a kapuba, ezzel megszerezve a vezetést. (3-2) Nem sokat kellett az egyenlítésre várni, még a 27. percben Szűcs István talált a hálóba. (3-3) A harmad és egyben a mérkőzés utolsó gólja a 28. percben szerzett hazai találat volt Dézsi Bencének köszönhetően. (4-3)

A harmadik harmadban próbáltak a srácok helyzeteket kialakítani és záporoztak a korongok a kapura, de sajnos nem sikerült egyiket se gólra váltani. Viszont a védelem a helyén volt nálunk is, hiszen minket sem kíméltek a kapura lövésekkel.

Jens Brändström vezetőedző a mérkőzésről: 

A két csapat alapvetően hasonló szinten játszik, ez meg is látszott a mérkőzésen. Azt gondolom nagyon jól kezdtünk, és jól játszott a csapat. Sokszor egy ping-pong mérkőzésre emlékeztetett ez a meccs, amihez ők talán jobban tudtak alkalmazkodni most. 

A fiúk legközelebb December 1-jén vasárnap játszanak, a Fradi fogadja őket otthonában. Nehéz mérkőzés várható a korábbi találkozókból kiindulva. 

Dátum: 2019.12.30.

Ellenfél: FTC-Telekom

Helyszín: Pesterzsébeti Jégcsarnok

Korongbedobás: 18:00

Látogassatok ki, szurkoljatok a fiúknak élőben!

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció