Erdélyben járt U14 Knights csapatunk

Korábban már beszámoltunk arról, hogy U14 Knights csapatunk idén a kvalifikációk folyamán kivívta magának  az A csoportban való szereplést. A Kölyök Bajnokság A csoportjában két  erdélyi csapat is szerepel, az ő otthonukba látogattak játékosaink, hogy megmérkőzzenek előbb a Gyergyószentmiklóssal, majd a Csíkszeredával.

November 1-jén reggel Gyergyószentmiklós felé vette az irányt a Rusznyák Szilárd vezette Knights. A hosszú utazást kipihenve november 2-án és 3-án délután megmérkőztek a helyi U14-es csapattal, majd péntek este tovább indultak Csíkszeredába, ahol november 4-én és 5-én a csíkszeredai kölyök csapattal csaptak össze.

Rusznyák Szilárd vezetőedző:
„Négy nagyon kemény meccs és egy hosszú utazás áll mögöttünk. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, végig hajtottak a meccseken. Újoncok vagyunk a bajnokság A csoportjában, sokat tanulunk minden mérkőzésből. Próbálunk egyre közelebb kerülni az ellenfeleinkhez, ami úgy gondolom sikerül is és egyértelműen látszik az egész csapaton a fejlődés. Büszke vagyok a csapatomra, a játékosaim remekül helyt álltak és mindent beleadtak.”

 

A csapatnak a mérkőzéseken kívül egy kis csapatépítő programra is jutott azért ideje; bowlingozással kapcsolódtak ki játékosaink két mérkőzés között:

 

 

Mérkőzés eredmények vezetőedzői értékeléssel:

Nov. 2.: KMH-Gyergyószentmiklós   0-2
R.Sz.: „Végig fej-fej mellett ment a két csapat ,nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk .Végig domináltunk de sajnos nem ikerült gólt szereznünk.”
Nov. 3.: Gyergyószentmiklós – KMH 3-2
R.Sz.: „Ezen a mérkőzésen sok hibával játszottunk,de így is nagy fölényben voltunk! Ezt mutatja az 57-26 arányú kapuralövési statisztika is. A mérkőzésen volt egy félperces rövidzárlatunk, amit az ellenfelünk ki is használt.”

Nov. 4.: KMH-Csíkszereda  4-5
R.Sz.: „A csíkszeredai csapat nagyon jó játékerőt képvisel. A kvalifikáció alatt már játszottunk velük, ezért tudtuk, hogy mire számítsunk, ezért kiválóan felkészültünk az ellenfélből. Nagyon jó játékkal egy jó eredményt értünk el amire lehet alapozni. Nagyon jó volt látni hogy 60 percen keresztül A csoportos színvonalat tudtunk hozni!”
Nov. 5.: Csíkszereda-KMH  9-2
R.Sz.: „Erre a meccsre kipukkadt a csapatunk ,elfáradtunk, ami teljesen érthető. Négy nap alatt a negyedik meccsünket játszottunk. Jobban kijöttek az egyéni hibák és a kapusainknak sem volt jó napja, ezért a nagyarányú vereség. Ennek ellenére az eredmény így sem tükrözi a játék képét, mert ezen a meccsen is számtalan helyzetet dolgoztunk ki, csak a koncentráció hiányzott az eredményes befejezésekhez.”

Gratulálunk a csapatnak! HAJRÁ KMH! 🙂

Navigáció