EMHL torna a Tüskecsarnokban

Hétvégén került megrendezésre az idei hazai EMHL tornánk (Euro Mini Hockey League), melynek helyszínét a Tüskecsarnok adta. Ezen a nemzetközi torna az U10 korosztály vesz részt. Olyan külföldi csapatokkal találkozhattunk, mint az MHK Dubnica, Danube Islanders és Hoba Blue Rockets. Továbbá a torna indulói között szerepelt még a MAC és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia is.

A hangulat nagyon fergetegesnek bizonyult. Csapatunk vezetőedzője Dombauer Péter az alábbiakat nyilatkozta a tornáról:
„A Dubnica ellen kicsit álmosan kezdett a csapat, de a végére sikerült két szoros győzelmet kiharcolnunk. Itt kiemelném kapusunk Vida Benedek kimagasló teljesítményét is aki tavaly a 2009-es korosztály legjobb kapusa lett.
Az Danube Islanders csapata ellen sajnos egy vereséget és egy szoros vereséget szenvedtünk. Az utolsó előtti cseréig vezettünk egy góllal, viszont az utolsó és az utolsó előtti cserében is kaptunk 1-1 gólt.
A Hoba Blue Rockets elleni összecsapásban, sajnos kapusunkat sérülés érte, melynek következtében sajnos reakcióképessége csökkent, így 5-6 gólos vereséget szenvedtünk.
A MAC csapattal szemben kapusunk már nem tudott kiállni rosszulléte miatt, így egyik 2010-es játékosunknak kellett beöltöznie kapusnak. Négy sorral játszottunk végig.
Összességében jó hangulatú torna volt, sokat tanult belőle a csapat.”

Navigáció