Dörre Ádám e-sportolónkkal készült interjú

Ismerjétek meg egy kicsit jobban „Macit” a KMH e-sportolóját, aki NHL játékkal szokott játszani.

Mesélj magadról egy kicsit.

Dörre “Maci” Ádám a nevem. 37 éves, két gyerekem van.  Informatikában dolgozom, pontosabban Quality Assurance Engineer. Szüleim magyarok de én Svédországban születtem és éltem egész életem. Hobbim a gitározás és a tv-játék. Az NHL KLUB HUNGARY alapítója vagyok. Ez egy weboldal és egy közösség ahol online bajnokságokat rendezünk az NHL játékkal.

Mióta játszol a játékkal?

Anno 94-ben, tiniként pár évet játszottam a játékkal Sega Mega Drive konzolon. Kedvenc játékom volt de aztán elhagytam a tv-játék világát és csak 20 évvel később kezdtem ismét érdeklődni a játékok iránt. Így, 2014-ben tértem vissza az NHL játékhoz.

Miért választottad az e-sportot?

Nem választottam az e-sportot, az e-sport választott engem 😉
Soha nem tekintettem magam e-sportolónak. Szórakozásért játszottam mindig és inkább a közösség meg a haverok közötti versengéshez vonzódtam. Az utóbbi időben meg leginkább a csapatjáték része fogott meg. Együtt játszani a haverokkal, együtt küzdeni sokkal élvezetesebb, mint a solo-játék.
Szóval a közösség, a haverok és jó, izgalmas játék élmények miatt szeretek játszani.

Esetleg élőben is tudsz hokizni?

Nem mondhatnám, hogy tudok hokizni, bár korcsolyázni tudok de nem biztos hogy tízből tíz korongot felnyomok a felső ficakba.
Fiatalként rengeteget floorball-oztam vagy palánklabdáztam, ami egy a jégkoronghoz hasonló labdajáték és nagyon népszerű Svédországban.

Miért pont ezt választottad?

Az NHL játék jó minőségű játéknak tekinthető, mivel kevés hibákkal rendelkezik és a gyors tempója miatt nagyon le tud kötni engem egy meccs. Szeretem ennek a játéknak a játékmenetét, az intenzitását és a dinamikusságát.

Másik játékkal szoktál játszani?

Régebben fociztam sokat a PS-el de már évek óta abbahagytam épp a sok játékmenet hibája miatt.
Nem nagyon szoktam más játékkal játszani, csak ha nem jelenik meg egy újabb Metal Gear sorozat vagy majd talán a Division 2.

Milyen versenyeken fogsz még indulni? Van-e valamilyen nagyobb cél verseny amit elszeretnél érni?

Más versenyeken, mint amit szervezünk az NHL KLUB HUNGARY-ban jelenleg nem tervezek indulni. Nincs más cél, se verseny amit el szeretnék érni. Nekem a szórakozás a fontos és a magyar NHL közösség megtartása.

Köszönöm a válaszokat, és sok sikert a további versenyekhez!

Hajrá KMH!

Navigáció