Döntőben a KMH – E-sport

Dörre Ádám, a KMH sportolója 2. helyezést ért el az E-sport NHL döntőn. E- sport körökben őt „MACI” néven ismerhetik. Ádám Hatalmas teljesítményt nyújtott. A verseny igen megterhelő lehet, hisz fejben nagyon ott kell lenni. Nem egyszerű feladat folyamatosan a maximumot nyújtani. Szurkolóink stream-ről is nyomon követhették az izgalmas versenyt, és ez jó hír azoknak, akik esetleg lemaradtak az eseményről, mert így lehetőségük van visszanézni a játékot.

Élményeiről, tapasztalatairól Ádám nyilatkozott nekünk:

Az első 3 meccset sajnos nem sikerült győzelemmel zárnom, ezeket Kiskun nyerte.
A szerencse valahogy nagyon nem akart mellém állni kezdetben. Úgy éreztem jól játszom és többet is támadtam, de a korong nagyon nem akart beakadni. A harmadik meccs is kifolyt a kezemből. Aztán mikor már csak 1 győzelem kellett Kiskunnak ahhoz, hogy megnyerje a párharcot, sikerült végre összeszednem magam és visszahoztam 3-3-ra az állást. Így maradt egy utolsó mindent eldöntő meccs, amin végül elvesztettem sajnos a párharcot 1-2-re, pedig még az utolsó másodpercben is közel álltam az egyenlítéshez.

Óriási összecsapás volt ez két olyan játékos között, akik igen jól ismerik egymást, hiszen sokszor játszunk együtt csapatjátékban. Számomra ez volt a negyedik döntő zsinórban, amelyekből az utóbbi hármat sajnos elveszítettem. Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel. Az eredményt 0-3-ről nem könnyű feladat felhozni.
Kiskunnak azonban gratulálok. Megérdemelten lett bajnok.

A verseny végeredménye:

B csoport

  1. Kiskun – Toronto Maple Leafs
  2. Maci – Florida Panthers
  3. Alf – Vancouver Canucks
  4. Hati – New Jersey
  5. Medve – Calgary Flames
  6. Netson – St. Louis Blues
  7. Chewie – New York Islanders

Gratulálunk, további sok sikert Ádám!

Navigáció