DEBL :KMH-Graz: 7-0

Tegnap délután a Graz csapatát fogadtunk a Tüskesátorban a DEBL bajnokság keretein belül. A találkozó magabiztos, 7:0-ás KMH győzelemmel zárult!

Az első harmadban Ungár Rebeka két góljával megszereztük a vezetést. A második játékrészben tovább növeltük előnyünket Szick, Szamosfalvi, Ungár és Rónai jóvoltából. Így 6:0-ás vezetéssel kezdhettük a záró harmadot. A negyvenharmadik percben Horváth Dominika szerezte meg a hetedik találatunkat, amivel kialakult a 7:0-ás végeredmény.

Preisinger Dorka csapatkapitány értékelt a mérkőzést követően:

„Az első harmadban kicsit álmosan kezdtünk, ezt annak tudható be, hogy az ellenfelünk késve érkezett a mérkőzésre, ezáltal némileg kevésbé tudtunk koncentrálni az elején. Viszont megvolt az az előnyünk, hogy rendesen be tudtunk melegíteni, jobb volt a száraz és a jeges bemelegítésünk is. Az első harmad második felében végig nyomást gyakoroltunk a Grazra és onnantól kezdve az egész meccset mi uraltuk. Ez a meccs jó tapasztalatszerzési lehetőséget nyújtott számunkra, sok új dolgot kipróbálhattunk, gyakorolhattunk. A meccs végére kicsit elfáradtunk, többen betegséggel küzdenek a csapatban, de ennek ellenére jól vettük az akadályt”

 

Gratulálunk, szép voltlányok! 🙂
HAJRÁ KMH!

Navigáció