Bejgli Kupát rendeztek az U12 Kalózok

Szokásos karácsony előtti Bejgli Kupáját rendezte tegnap Kalóz csapatunk a Tüskesátorban. A Kalózok kétfelé oszlottak, a piros mezesek képviselték a Mákos, a fehérek pedig a Diós csapatot. A Mákosok vezetőedzőjének szerepét Gömöri Norbi töltötte be, míg a Diósok vezetőedzője Gömöri Csaba volt. A küzdelem 3:1-es Mákos győzelemmel zárult!

A rangadó után a két csapat közös evés-ivást rendezett a büfében, amit a meccs alatta a szülők megtöltöttek mindenféle finomsággal. Volt süti, gyümölcs, palacsinta és természetesen kölyök pezsgő is a koccintáshoz!

 

Gömöri Csaba, Kalóz csapatunk vezetőedzője:

” Norbival ezúton szeretnénk megköszönni a szülőknek, hogy a tegnapi Bejgli Kupára ennyi finomsággal készültek, nagyon kitettek magukért, tényleg elképesztő finomságok voltak. Igazán kitettek magukért, hogy egy jó buli kerekedjen a nagy derbi után!

A Mákos -Diós meccs kitűnő hokit hozott, a gyerekek kellő komolysággal álltak hozzá, de közben szemmel láthatóan élvezték a játékot. A Trófeát szépen megcsináltuk közösen az összecsapás előtt és büszkén vették át a Mákos csapat tagjai, akiknek kijelenthetjük, hogy MÁKjuk volt! 🙂
Külön köszönet Sille Tamás szakmai igazgatónknak, hogy a kezdő korongbedobást elvégezte! Óriási élmény volt a srácoknak, hogy végignézte a a meccsüket és szakmai tanácsokkal látta el őket.
A meccs után közvetlenül rendeztünk egy családi korizást, ahol a szülők, testvérek is korit húzhattak és felmehettek a jégre. Ezt nemcsak a gyerekek, hanem láthatóan a szülők is nagyon élvezték, örülök, hogy ennyien a korizás mellett döntöttek!
Még egyszer  köszönet a szülőknek és a gyerekeknek is, hogy ilyen szuperül összehozták ezt a karácsonyi edzést! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!”
Az esemény képekben:
Kellemes ünnepeket!
Hajrá KMH ! 🙂

Navigáció