Az EWHL csapat Noémiért játszik a hétvégén

Noémi most 5 éves, és sajnos SMA 1-es típusú izomsorvadásban szenved. Van egy gyógyszer, ami Neki rengeteget segítene, aminek a neve Spinraza (nusinersen). Magyarországon körülbelül 10 gyermek tudta ezt megkapni, ennyit támogat csak sajnos az Egészségbiztosítás, mert évente 68 millió forintba kerül egy gyermeknek. Noémi jelenleg óvodás, ahol gyógytornával és úszással tudják kicsit segíteni a helyzetét, valamint lassítani a betegség lefolyását. Viszont sajnos a betegsége lassan, de biztosan rosszabbítja ennek ellenére is az állapotát, így minél előbb szüksége lenne a gyógyszerre.

Ebben szeretnénk Mi is segíteni a szombati mérkőzésen. A KMH csapatai többször álltak már jó ügyek mellé, ahogy teszik ezt most is. A lányok összefognak Noémiért, és a Szombati  HC Bratislava elleni mérkőzés jegybevételeit Neki ajánlják fel. 

Dátum: 2019.11.16.

Helyszín: Tüskecsarnok

Ellenfél: HC Bratislava

Jegyeket kizárólag a helyszínen a mérkőzés előtt tudtok vásárolni. A jegyek ára 1500 Ft lesz, aminek teljes összege felajánlásra kerül Noémi alapítványának, az Együtt a Kisangyalokkal Alapítványnak.

A Facebook eseményen Te is tudod jelezni, hogy részt veszel az eseményen. Legyünk minél többen és segítsünk együtt Noéminek!

Hajrá Noémi! Hajrá Lányok! Hajrá KMH!

Navigáció