5:3-as győzelem a Titánok ellen

A tegnapi napon a Fehérvári Titánok csapata vendégeskedett nálunk a Tüskecsarnokba. Nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk, ahol a fiúk a meccs közepén nagyon fordítottak.

Az első harmadban nagyon kiegyenlített volt a küzdelem, mindkét csapat nagy elánnal kezdett bele a mérkőzésbe. Az első gól már a 4. percben megszületett a Titánok játékosa, Balogh Bence talált a hálóba. (0-1) Az egyenlítés nem váratott sokat magára, a 4. perc végén Kristoffer Pihlqvist lőtte a Hokiklub Budapest első gólját.

A második harmad elején az ellenfél csapata kicsit jobban elhúzott. A 25. percben Colin Campbell (1-2), a 26. percben pedig Péter Andor talált a halóba. (1-3) Azonban a srácok nem hagyták magukat, a 29. percben kettő találatot is szereztek Kristoffer Pihlqvist (2-3) és Lakatos Levente (3-3) jóvoltából, ezzel egyenlőre kihozva a második játékrész végére az eredményt.

A harmadik játékrészt pedig csak mi uraltuk. A 46. percben Mathew Berry-Lamontagna szerezte meg első Hokiklub Budapest találatát, amihez innen is gratulálunk. (4-3) Az utolsó találatot a 60. percben Szűcs István lőtte a hálóba, ezzel kialakítva az 5-3-as végeredményt.

Jens Brändström vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzésről. : Mikor sikerült kihasználni az emberelőnyeinket és ledolgozni a kétgólos hátrányunkat akkor úgy éreztem, átvettük az irányítást. Okosabban, jobban és taktikusabban kezdtünk játszani. Bár egy kulcsemberem kiesett, úgy érzem olyan játékosokat voltak ma a pályán, akikkel ugyan olyan jól tudtam helyettesíteni és mindenkinek megvolt a maga helye a játékban, ezért sikerült nyerni.

Szép volt Fiúk, csak így tovább! Hajrá Hokiklub Budapest!

 

Navigáció