A Schiller-Vasas HC-hoz látogattunk – összefoglaló

A tegnapi napon a csapat a Schiller-Vasas csapatánál vendégeskedett egy izgalmas és fordulatos mérkőzés keretein belül.

A csatát végül csak a büntetők tudták eldönteni.

Az első harmadban nagy küzdelem ment, mindkét csapat próbálta felmérni az erőviszonyokat. Ez végül egy gól nélküli játékrészt eredményezett, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas játékot láthattunk volna a jégen. Mindkét oldalon alakítottak ki helyzeteket, támadásokat.

A mérkőzés első góljára a második harmadig kellett várni. Seregély Máté, a hazaiak embere talált a hálóban a 26. percben. (1-0) Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, a 27. percben Eetu Koski szerzett pakkot és juttatta egyenesen a hálóba. (1-1) De a kedélyen nem csillapodtak egy percre sem. Egy kis időre ismét a hazaiaknál volt az előny. A 35. percben Turbucz Martin szerzett találatot. Ezt azonban nem hagyhatták a fiúk annyiban, a harmad vége előtt a 40. percben még Michal Satek egyenlített ki.

A harmadik harmadban mindkét csapat inkább védekező játékot vett fel, így egyik vedelem sem volt bevehető. Ennek köszönhetően 5 perc hosszabbítás következett a végén, ahol továbbra sem sikerült eldönteni a mérkőzést.

A végén büntetőkre került a sor, ahol most a Vasas csapata mellé állt a szerencse, így a mérkőzés végeredménye Schiller-Vasas HC-Hokiklub Budapest 3-2.

Mai napon a srácok hazai pályán fogadják majd a bajnok FTC-Telekom csapatát így érdemes lesz azt a mérkőzést is figyelemmel követni.

Dátum: 2019.12.23.

Korongbedobás: 18:00

Ellenfél: FTC-Telekom

Helyszín: Tüskecsarnok

Ide várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt a fiúknak hazai pályán így Karácsony előtt!

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest! 

Navigáció