A Fradival játszottunk hazai pályán – összefoglaló

A tegnapi napon a srácok a bajnok FTC Telekom csapatát fogadták a Tüskecsarnokban. Nagyon nagy csata volt, sokáig fej-fej mellett ment a két csapat.

Az első harmadban nagyon jól kezdtünk. Lendületes játékot játszottunk és ez meg is hozta az eredményét. A 8. percben Szűcs István találatával szereztük meg a vezetést, amit sikerült egészen a szünetig megtartani, így ennek fényében mehettek az öltözőbe.

A második játékrészben azért már a vendégek is megtaláták önmagukat. A 24. percben Rasmus Kulmala talált a hálóba és egyenlített. Ezután a 34. percben ismét a vendég csapat jutott koronghoz, és Brett Switzer hozta el a vezetést. De nem hagytuk ezt sokáig annyiban, a 35. percben ismét Szűcs István volt, akinek sikerült a zöld-fehérek hálójába találnia, és ezzel kiegyenlítenie.

A harmadik harmadban sokkal több izgalmat tartogattak a jégen az egyéb események, a két csapat kissé vehemensen játszott. A 44. percben Roczanov Dezső, a 46. percben pedig Hajós Roland találtak a hálóba az ellenfél csapatából.

Jens Brändström vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzésről:

Mindig nehéz dió volt a Fradi ellen játszani, így most sem számítottunk másra. Viszont az utóbbi pár meccsen nekik sem ment annyira a játék, így láttunk reményt arra, hogy megszorongassuk őket. A fiúknak csak annyit mondtam, mutassák meg mennyire akarják. Azt gondolom a meccs legnagyobb részében jól játszottunk és tudtuk tartania játéktervet, a végére kicsit elfáradtunk.

Most egy kis karácsonyi szünet következik, de nem hagyunk senkit meccs nélkül a két ünnep között sem. 28-án a Fehérvári Titánok csapatához látogatnak majd, kövessétek azt is!

Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk!

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció