A hétvégén a továbbjutás a cél!

Ismét egy DEBL és Női U25A mérkőzésekkel teli hétvége elé nézünk.

Szombaton hazai pályán fogadja a női U25 A csapatunk a Rampage csapatát. A Rampage a KSI-vel közösen alkot egy csapatot és a DEBL bajnokságban KSI, míg az U25 A bajnokságban Rampage néven indultak. A DEBL csoportmérkőzések során már kétszer játszott csapatunk ellenük, ahol győzelemmel zártuk mind a kettő mérkőzést. Reméljük ismét sikerül kihasználni a helyzeteket és elhozni a 3 pontot.

Vasárnap a DEBL csapatunk idegenbeli színekben fog megküzdeni a MAC együttese ellen. Idén már egyszer játszottak egymás ellen, ahol szintén a mi lányaink győztek 3-1 re, hazai pályán. Egy küzdős, szoros mérkőzésre számítunk, ahol a továbbjutás a cél a következő csoportba.

Ungár Rebeka, a DEBL másodedzője az alábbiak alapján látja az elkövetkezendő kettő mérkőzést:

Az előttünk álló két mérkőzés ugyan nem egy bajnokság, de ezzel nem foglalkozunk, számunkra mindkettőnek győzelemmel kell végződnie, ezt kertelés nélkül ki kell jelenteni. Taktikailag fegyelmezettebben kell játszanunk és a szívből, lélekből is sokkal többet kell a pályára vinni, mint korábban. Azt a fonalat kell elkapni, hogy akárki is van a pályán éppen, ő a meccset, a bajnokságot a magáénak érezze és mindent meg is tegyen azért, hogy azt győzelemmel zárjuk. Ha ez megvan, akkor vagyunk a legerősebbek és a legkevésbé sebezhetők. Emellett azt is meg kell tanulni, hogy hibázni lehet, de az nem elfogadott, hogy valaki nem 110%-ot nyújt. Biztos vagyok benne, hogy az ellenfelek is kellően motiváltak és felkészültek, két kemény meccsre számítok. Azonban mi is átvettünk mindent, ami kicsit döcögött: kihozatalokat, emberelőnyt, letámadást, kis területes, kis létszámos küzdéseket, így mi is készen állunk az ütközetekre.

Hajrá lányok!

Hajrá HKB!

Navigáció