8:3-ra nyertünk a Vasas ellen, holnap jön az Újpest

A tegnapi napon a fiúk a Vasas csapatát fogadták, akikkel bravúros 8-3-as mérkőzést játszottak, ezzel még tovább növelve a két csapat közötti különbséget a tabellán.

 Már az első harmadban sikerült megszerezni az előnyt a játékban. A 9. percben Szigeti Ákos lőtte az első gólt Michal Satek és Kristoffer Pihlqvist gólpasszából. (1:0) Nem sokkal később, a 10. percben Páterka Bence góljával egyenlítettek ki a vendégek. (1:1) Sokat nem hagytuk őket ebben a helyzetben, a 16. percben Kristoffer Pihlqvist szerezte meg a második gólunkat Szűcs István és Michal Satek segítségével. (2:1)

A második játékrészben még tovább sikerült növelni az előnyünket. A 22. percben Michal Satek lőtte a korongot a hálóba Reiter Attila és Kristoffer Pihlqvist assistjából. (3:1) Szlama Dániel góljával szépítettek a vendégek a 28. percben (3:2), de nem hagytuk meg sokáig az egyenlítés lehetőségét. A 38. percben Szigeti Ákos szerzett gólt Michal Satek és Szécsi Patrik összejátszásából.

Az utolsó harmad pedig maga volt a jutalomjáték a srácoknak. A 41. percben még Márton Koppány belőtte a Vasas utolsó gólját ezen a meccsen. (4:3) Ezt követően pedig záporoztak a gólok a vendégek kapujába. A 44. percben Szűcs István (assist: Joona Manninen, Kristoffer Pihlqvist; 5:3), az 53. percben Szappanos Dávid (assist: Szűcs István; 6:3), az 56. percben Szigeti Ákos (assist: Bán Károly, Reiter Attila; 7:3), az 58. percben Kristoffer Pihlqvist (assist: Szűcs István, Bugár Gábor) szereztek találatot, ezzel pedig kialakítva a 8:3-as végeredményt.

A holnapi napon pedig az Újpest csapatát fogadják hazai pályán. Eddigi találkozókból mindig jól jöttünk ki, így hasonló eredményekre számítunk most is. Mindenki figyelmét szeretnénk felhívni, hogy a mérkőzés rendhagyó módon korábban kezdődik a megszokottnál, így a kezdési időre mindenki figyeljen!

Dátum: 2020.01.05.

Helyszín: Tüskecsarnok

Korongbedobás: 15:00

Ellenfél: UTE

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció