7:2-re győztük le az Újpestet – összefoglaló

A srácok immáron töb ízben találkoztak az Újpest csapatával a tegnapi napon, ahol ismét sikerült győzedelmeskedni. Nagyon szép mérkőzésem most 7:2-re sikerült legyőzni őket a tegnapi napon.

Az első harmadban még nagyon kiegyenlített küzdelmet folytatott a két csapat. A vezetést először a vendégeknek sikerült megszerezni. A 6. percben Ville Saukko szerezte meg a mérkőzés első találatát. (0-1) Az egyenlítésre azonban nem kellett sokat várni, a 9. percben Michal Satek kezdte meg a góllövők hosszú sorát.

A második játékrészben egyértelmű volt a fölényünk, 4-0-ra vittük ezt a harmadot. A 24. percben Szűcs István (assist: Michal Satek) szerzett találatot (2:1), a 28. (assist: Petres Tivadar, Lakatos Levente) (3:1) és 35. (assist: Otto Linke, Joona Manninen) (4:1) percben Szappanos Dávid duplázott egy nagyot. A 36. percben pedig Németh Árpád (assist: Petres Tivadar) juttatta hálóba a korongot.

Az utolsó játékrészben sem pihentek meg. Szűcs István (assist: Michal Satek) szerezte meg a harmad első gólját. (6:1) Őt Petres Tivadar (assist: Szappanos Dávid, Otto Linke) követte. (7:1) Az utolsó percben a vendégeknek még sikerült lőniük egy szépítő gólt Vincze Péter ütőjéből.

Úgy gondolom a srácok most nagyon jó teljesítményt nyújtottak, nagyon oda tették magukat, és ez látszik meg az eredményen is. Nagyon akarták, nagyon küzdöttek az egész meccs alatt. Jobban akartunk nyerni, jobban küzdöttünk a korongért, a lepattanókért, ezzel sikerült feléjük kerekednünk. – Jens Brändström vezetőedző

Az alapszakaszból már csak egy hazai 

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció