3 kérdés-3 válasz: villáminterjú Szécsi Patrikkal

U20 csapatunk oszlopos tagja, a mindössze 17 éves Szécsi Patrik lehetőséget kapott, hogy a magyar U18 válogatottal december végén Kanadába utazzon. Három kérdést tettünk fel ezzel kapcsolatban Patriknak:

  1. Hogyan zajlott a felkészülés? Hány játékos közül választották ki, hogy ki utazik?
  2. Milyen eseményen vesztek részt Kanadában és mi a célja? Mi lesz ott a program?
  3. Mit éreztél amikor megtudtad, hogy te is utazol?

Szécsi Patrik:
1. „Másfél napos táborunk volt, ahol összesen 3×1 órát voltunk jégen. 60 fő kapott meghívót a válogatóra, ahol négy csapatba lettünk osztva és a második nap délutánján lett kihirdetve a Kanadába utazó keret.

2. Két hetet töltünk Kanadában összesen. Az első három nap alatt három edzőmérkőzésünk volt. Most két nap szünetünk van, a programban séta, városnézés és tavihoki szerepel, majd 26-án kezdődik a Mac’s Tournament. Öt nap alatt négy csoport mérkőzésünk lesz, ami után el fog dőlni minden csapat sorsa.
Elképesztően jó érzés Kanadában jégre lépni mindannyiunk számára, ráadásul címeres mezben. Úgy gondolom, hogy ez mindenkit nagyon motiválttá tesz. Az a célunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból és megmutassuk, hogy csapatként mindenre képesek vagyunk

3. Nagyon jó érzés fogott el amikor meghallottam a nevemet a csapathirdetésnél. Nagyon boldog lettem. Tudtam, hogy eljuthatok újra a jégkorong “hazájába” és új környezetben, új emberekkel találkozva hokizhatok.”

Sok sikert! Hajrá Patrik! Hajrá Magyarok!
HAJRÁ KMH!!!

Navigáció