3 kérdés-3 válasz: Szécsi Roland az U18 4 Nemzet Tornáról

A magyar U18 válogatott 4 csapatos felkészülési tornát szervezett december 27-30. között a Tüskecsarnokban a lengyel, az ukrán és a magyar válogatott 2 csapata- piros és fehér- részvételével. A Piros csapatot erősítette a KMH játékosa Szécsi Roland, aki nem mellesleg a lengyelek elleni meccs győztes gólját szerezte tegnap, ami a döntőbe jutást jelentette a Pirosaknak.
Rolandot kértük, hogy értékelje az elmúlt pár napot:

1.Hogyan értékeled a decemberi tornát a Tüskecsarnokban?
2.Hogy érezted magad? Hogy ment a játék?
3.Tűztél ki valami egyéni célt magad elé, és ha igen, mi volt az?

1.  Nagyon jó torna volt, annak ellenére hogy két magyar csapat is volt, nagyon pörgős meccseket játszottunk, mindenki próbálta kihozni magából a maximumot!

2. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt a csapaton belüli hangulat, mind pályán, mind a szállodában is!
A játék nagyon jól ment, higgadt tudtam maradni az egész torna alatt, és az edző is sok bizalmat adott nekem. Úgy érzem tudtam élni a lehetőséggel és lengyelek ellen sikerült is betalálnom, ami az első gólom volt a válogatottban, de mindezt a csapatnak is köszönhetem!

3. Az idei célom, hogy ott legyek április bőkeretben , de ehhez nagyon sok munka kell még és alázat! Természetesen a KMH-val is szeretnék jó helyezést elérni a bajnokságban, és a lehető legtöbbet fejlődni a szezon során!”

Sok sikert kívánunk neked!
Hajrá magyarok! HAJRÁ KMH!!!

Navigáció