0-12-re nyertünk a MAC ellen az OB1-ben

Tegnap a MAC Marylin csapatával találkoztak a lányok az OB1-ben. Nagyon szép mérkőzés volt, a lányok nem kímélték az ellenfél hálóját, 12 gólt sikerült belelőniük. A védelmünk pedig nagyon szépen helyt állt, ennek köszönhetően kapott gól nélkül sikerült lejátszani a 60. percet.

Az első harmadban 4 gól született. Az 5. percben Dabasi Réka kezdte meg a góllővők listáját. A 7. és 19. percben Grkovic Jelena váltotta támadását gólra. A harmad utolsó gólját pedig a 20. percben Sarah Knee szerezte.

A második játékrészben a 30. percben Jókai Szilágyi Kinga lőtte az első gólt. Őt Szick Dorka követte a 31. percben. A 32. percben Huszák Alexandra szerezte meg a csapat 6. gólját. A 39. percben Szamosfalvi Petra, a 40. percben pedig ismét Jókai Szilágyi Kinga találtak a hálóba.

Az utolsó harmad 2. percében Averi Nooren lőtt gólt, a 44. percben Ungár Rebeka, a 45. percben Sarah Knee folytatták a sort. A mérkőzés utolsó gólja a 60. percben Huszák Alexandra találatából született, így alakult ki a 0-12-es végeredmény. 

A mérkőzés további részleteiért kattintsatok a jegyzőkönyvre. 

A hétvégén a lányok az EWHL Szuperkupában folytatják a menetelést. Szombaton 14:00-kor kezdődik majd az elődönti a Sabres Vienna csapata ellen a Tüskesátorban, remélhetőleg hasonlóan szép gólokat és eredményt fogunk látni. Gyertek ki minél többet és szurkoljunk Nekik!

Hajrá lányok! Hajrá KMH!

 

Navigáció