Vasas-HKBP 3:1 – összefoglaló

A tegnapi napon lezárult az ERSTE Liga alapszakasza. Sajnos nem sikerült a tabellán fentebb jutni, de attól függetlenül egy izgalmas mérkőzést láthattunk a jégen. 

Az első harmadban egyik csapat sem tudott áttörni a másik védelmén, csak egy szoros ki-ki 20 percet láthattunk a jégen, ami előre jelezte az izgalmas folytatást.

Ez a második harmadban sem folytatódott másként. A két csapat védelme továbbra is szilárdan védte az őket érő támadásokat. Egészen a 40. percig úgy tűnt, ebben a játérészben sem lesz találat egyik oldalon sem, de végül Szalma Zsolt, a hazaiak játékosa talált a hálóba először. (1-0)

A harmadik harmadban már több izgalom is történt, a csapatok az öltözőben nagyon összekapták magukat. A 46. percben Szlama Dániel talált a hálóba (2-0), az 57. percben pedig Bukor Rajmund szerzett gólt a hazaiaktól. (3-0) AZ 57. percben Szűcs István szerezte a szépítő gólt, neki Németh Árpád segített kialakítani a 3-1-es végeredményt.

Jövő héten pedig már a középszakasszal folytatjuk, kedden mehet is a visszavágó a Vasas ellen szintén idegenben, így visszaadhatjuk nekik hamar ezt a 3 gólt, és még többet is.

Szurkoljatok Nekik továbbra is, jussanak be a rájátszásba!

Szép volt fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció