UTE-Hokiklub Budapest mérkőzéselemzés

A tegnapi napon elkezdődött az ERSTE Liga szezon csapatunk számára. Idegenbe utaztunk, az UTE csapatához. A fiúk rendszerezett, szép játékkal 2-1-re győztek.

Az első harmadban mindkét csapattól koncentrált játékot láthattunk. Gól nem született a harmadban.

A második játékrész elején megszületett az első találat, amelyet az Újpest csapata szerzett. A fiaink tovább küzdöttek, és nagyot harcoltak. Szappanos góljával sikerült kiegyenlítenünk a 35. percben. Így 1-1-es állással mentek pihenni a csapatok.

Az utolsó harmadban fokozódott a küzdelem, szép lövéseket, és védéseket láthattunk. Szűcs István 58. percben lőtt találatával eldöntötte a mérkőzést, így 2-1-re nyert csapatunk.

Gröschl Tamás vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésről:

„A tegnapi napon egy nagyon nehéz ellenféllel játszottunk, tudtuk milyen komoly játékerőt képviselnek. A mérkőzés során végig azt tartottuk szem előtt, arra fókuszáltunk, hogy mi kontrolláljuk a mérkőzést, még akkor is, ha nincs nálunk a korong. A védekezésünk remek volt, a fiúk mindent megtettek, blokkolták a lövéseket, a kipattanókat sikerült elhoznunk. Álmodni sem mertünk ennél szebb kezdésről. Gratulálok a csapatnak, és így megyünk tovább!”

 

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/51264

 

Gratulálunk a fiúknak!

Navigáció