Tegnap a Vasas, holnap a Fehérvár az ellenfél – megkezdődött a középszakasz

A tegnapi napon megkezdődött az ERSTE Liga középszakasza, ahol elsőként a Schiller-Vasas HC csapatával játszottak a srácok idegenben. Nagyon szép mérkőzést zártak, ahol sikerült visszavágni az alapszakasz utolsó vereségéért és 3:7-re legyőzni Őket.

A srácok már az első harmadban nem kímélték az ellenfelet. Az 5. percben még a hazaiak játékosa, Turbucz Martin szerezte me gaz első gólt, és ezzel a vezetést. Ezt azonban nem nézték tétlenül sokáig a mi fiaink. A 7. percben Lőczi Árpád (assist: Szűcs István, Otto Linke) egyenlített ki. Ezután a vezetés sem váratta magát sokáig, a 10. percben Eetu Koski (assist: Horváth Bálint, Lőczi Árpád) lőtt gólt a Vasasnak. A 12. percben pedig Mathew Berry-Lamontagna (assist: Szappanos Dávid) biztosította be a csapatot a szünet előtt.

A második harmadban ismét a Vasas szerzte meg az első gólt, Czakó Barna a 28. percben szerezte meg második találatukat. A 29. percben viszont már Kristoffer Pihlqvist (assist: Michal Satek, Szűcs István) találatát láthatta a közönség. A 30. percben Béres Boldizsár szerezte meg a hazaiak utolsó találatát a mérkőzésen. Mi azonban nem álltunk le, a 40. percben Horváth Bálint (assist: Németh Árpád) szerezte meg a szezonja első ERSTE Liga gólját, amihez külön gratulálunk!

Az utolsó harmadban a 43. percben Michal Satek, az 55. percben pedig Kristoffer Pihlqvist (assist: Michal Satek, Otto Linke) találatával alakult ki a 3:7-es végeredmény.

A középszakasz folytatódik a holnapi napon, ahol a Fehérvári Titánok csapatánál vendégeskednek a srácok, reméljük hasonló sikerekkel. Nem érdemes kihagyni, aki teheti, látogasson ki és szurkoljon a srácoknak személyesen!

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció