Tegnap a Dúnaújváros, holnap a Debrecen az ellenfél

A tegnapi napon a fiúk Dunaújvárosba látogattak, ahol az Acélbikák csapata fogadta őket. A meccs nagyon izgalmasra sikeredett és mindkét csapat nagy elánnal csapott bele a játékba és nem lezítottak egész a dudaszóig.

Az első harmadban már meglátszott, hogy mindkét csapat nagyon elszánt a mérkőzést illetően, sokáig keresték a fogát a csapatok a másikon. Az első gól a 13. percben született. Silló Arnold találatával a Dunaújvárosi Acélbikák szerezték meg a vezetést.

A második harmadban folytatódott a küzdelem. A védők és a kapusok nagyon meg lettek dolgoztatva mindkét olalon, nagy mentéseket és védéseket láthattunk a jégen. Mindkét oldal kivló teljesítménye abban látszik, hogy egyik oldalon sem sikerült a korongot a hálóba juttatni.

A harmadik harmadban dőlt el minden. A szünetből visszatérve a 41. percben egyből egyenlítettek a srácok. Michal Satek lőtte a gólt Szécsi Patrik és Kristoffer Pihlqvist segítségével. A 49. percben Somogyi Balázs góljával szerezték meg a hazaiak a győzelmet.

A holnapi napon a csapat Debrecenbe utazik, ahol a DEAC csapatával fognak megmérkőzni az utolsó idegenbeli alapszakasz mérkőzésen. 

Dátum: 2020.01.10.

Korongbedobás: 18:00

Helyszín: Debrecen

Ellenfél: Dunaújvárosi Acélbikák

Hajrá Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció