Mérkőzés összefoglaló: FTC-Telekom – Hokiklub Budapest

A tegnapi napon a fiúk az ERSTE Ligában az FTC-Telekom csapatával mérkőztek meg idegenben.

Egy hosszú hétvége utolsó államosa vol ez a számukra, ahol pénteken az Újpest csapata fogadta őket a Jégcsarnokban, szombaton pedig mi fogadtuk a Gyergyói Hoki Klub gárdáját a Tüskecsarnokban.

Az első harmadban szorosan kezdődött a mérkőzés, egészen sokat kellett várni az első gólra. Ez a 13. percben a hazai csapatból Hegyi Ádám találatával született meg (1-0). Ezután a 14. percben Nagy Gergő lőtte be a korongot a hálóba (2-0). A harmad utolsó gólja a 17. percben született, Rasmus Kulmala talált a kapuba.

A második játékrészben a korábban már találatot szerző Rasmus Kulmara talált ismét a hálóba a 32. percben (4-0). Eztuán a mieinken volt a sor, egy szép visszatámadásból a 33. percben Szűcs István talált a zöld-fehérek hálójába, gólpasszával Németh Árpád segítette. Ezután a harmadban még három gól született. A gólszerzők: 36. perc Myles Floyd Fitzgerald, Tóth Renátó, 38. perc: Myled Floyd Fitzgerald.

Gröschl Tamás vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzésről: “Sajnos egy amúgy is hosszú hét végén kénytelenek voltunk több embert nélkülözni sérülés és betegségek miatt. Ennek ellenére igyekeztünk mindent megtenni.”

Szép volt fiúk! Hajrá Hokiklub!

Navigáció