Márton Adél ás Lara Escudero debütált az EWHL-ben

A hétvégén az EWHL csapat az Aisulu Almaty csapata ellen lépett jégre Zeltwegben, ahol nagyon szép 5-0-s mérkőzést játszottak. A gyönyörű teljesítményben volt azonban két olyan játékos, akik különös figyelmet érdemelnek.

Az egyik ilyen játékos Márton Adél, 16 éves hátvéd, aki U25A -ban és a DEBL-ben erősíti a KMH színeit. Kimagasló teljesítményével kiérdemelte a hétvégén, hogy kiutazzon Zeltwegbe az EWHL csapattal és megmérettesse magát a nagyok között.

Adél a KMH női csapatai mellett még az Újpestben játszik a fiú csapattal, így az edzésből nincs hiány. Ezt is mutatja, hogy a legutóbbi U18-as női válogatott összetartáson is kerettag volt.

Azt gondoljuk érdemes volt megukkal vinni Adélt, hiszen élete első EWHL assistját adta szintén új játékosunknak Lara Escudero-nak a Zeltwegben az Aisilu Almaty csapata ellen.

A másik újonca a meccsnek a már fentebb említett Lara Escudero francia csatár, aki korábban Finnországban játszott, mielőtt Budapestre érkezett. Lara szintén ezen a mérkőzés szerezte meg első EWHL gólját a KMH keretein belül.

A mérkőzés góllövői tehát így néztek ki:

6. perc: Tóth Enikő (Szamosfalvi Petra, Natasza Tarnowski)

13. perc: Hayley Williams (Kiss-Simon Franciska, Sara Confidenti)

26. perc: Lara Escudero (Márton Adél, Szamosfalvi Petra)

28. perc: Sara Confidenti (Sarah Knee, Kiss-Simon Franciska)

56. perc: Huszák Alexandra (Hayley Williams)

A mérkőzés jegyzőkönyvét az alábbi linken tekinthetitek meg: https://ewhl.com/game-report/?gameId=f71cec0a-f2fb-4052-b865-aa5495d34f17&divisionId=7886

Szép volt Lányok, és további hasonló sikereket kívánunk még a csapatban Adélnak és Laranak!

Hajrá KMH!

Navigáció