Magyar Kupa összefoglaló

A tegnapi napon számunkra is elkezdőtött a férfi Magyar Kupa, ahol a fiúk a DEAC csapatával találkoztak hazai pályán. Izgalmasan indult a mérkőzés a Tüskecsarnokban, és várjuk a további mérkőzéseket a kupában is.

Az első harmadban az első gól is egészen hamar megszületett. A 4. percben Jakub Izaczky talált a hazai hálóba. (0-2) Ezután a 7. percben Hári Norbert szerzte meg a találatot a DEAC-nak. (0-2) A harmad utolsó találatát a 17. percben Mestyán István szerezte meg. (0-3)

A másdoik játékrészben az elején a 22. percben Berta Ákos lőtte a gólt. (0-4) A 27. percben a vendégek közül ismét Jakub Izacky szerzett találatot. (0-5) Itt egy nagyon szép támadásból, a 29. percben Kristoffer Pihlqvist szerezte meg a Hokiklub Budapest első találatát Michal Satek és Kedves Richárd gólpasszából. (1-5) Nem sokkal a harmad vége előtt, a 38. percben Vladislav Kuleshov lőtt gólt. (1-6)

Az utolsó játékrészben is kitartóan küzdöttek a fiúk, és mindent megtettek a jégen a góokért. A 42. percben Hári Norbert talált a hálóba a vendég csapatból. (1-7) A mérkőzés utolsó találata a 49. percben született Berta Ákos lövéséből.

Gröschl Tamás vezetőedző a mérkőzésről: Nem olyan mérkőzés volt, mint a vasárnapi. Akkor egy egészen más hozzáállású csapattal találkoztunk, és azt hittük, a mai napon is arra számíthatunk, meglepett minket az enyire erős támadó játék. Ennek ellenére azt láttam a fiúkon, hogy maradt még bennük hoki, nem játszottak ki mindent magukból, így Romániába erre építve fogunk elindulni.

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok.

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció