Magyar Kupa összefoglaló DEAC-HKBP

A tegnapi napon a fiúk a Magyar Kupa második fordulójában a DEAC-hoz látogattak, hogy lejátszák a múltkori mérkőzés visszavágóját.

Az első harmadban az ellenfél szerencsésebb volt, két támadásukat is gólra tudták váltani sajnos. A 15. percben Novotny Dominik találta a kapunkba. (1-0) Ezután a 19. percben Vokla Roland szerezte meg a hazaiak második gólját. (2-0)

A szünet után a fiúk viszont nagy lendülettel kezdtek bele a játékba, aminek meg is lett az eredménye. 3-1-re sikerült megnyerniük ezt a harmadot. A 24. percben David James Rutherford belőtte a hazaiak utolsó gólját a mérkőzésen. (3:0) Ezután következtünk mi, a 25. percben Petres Tivadar szerezte meg a Hokiklub Budapest első gólját a mérkőzésen. (3-1) Nem sokkal később a 31. percben Reiter Attila talált a hálóba. (3-2) Az egyenlítő találatot a 34. percben Németh Árpádnak sikerült belőnie. (3-3)

Az utolsó harmadban a két csapat nem tudott dűlőre jutni. Mindenki próbált helyzeteket kialakítani és támadásokat indítani, de egyik csapat sem tudta ezeket gólra váltani, így a mérkőzés végeredménye maradt a 3-3-as döntetlen.

A mérkőzésre az új vezetőedző, Jens Brändström is elkísérte a csapatot, de az átmeneti helyzetre való tekintettel a másodezdő, Niko Suoraniemi vezette a csapatot. 

Szép volt fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció