KMH nyári napközis tábor

A mai napon kezdetét vette a KMH idei nyári napközis tábora. Egyesületünk öt éve szervez minden nyáron ilyen jellegű tábort, és minden alkalommal sikeresen zárult.  A tábor vezetője az U8-as edző Vitárius Károly, mellette szakképzett segédedzők, válogatott játékosok is irányítják az edzéseket és a programokat.

˝Minden évben nagyon várják a gyerekek és a szülők is ezt a tábort. Egész nap jó hangulat, sok nevetés és vidámság jellemzi ezeket a heteket. Idén egy turnust indítunk, összesen 30 gyerek fogja látogatni a programokat. ˝- nyilatkozta Vitárius Károly.

A tábor mindennap 8:00 órakor kezdődik és 16:00 óráig tart, egészen a hét végéig, péntekig. A gyerekeket sportprogramokkal, szórakozással, jókedvvel és úszás oktatással várjuk. A jelentkezők között vannak U8, U10 és U12 –es játékosok is, emellett a Bárdos sportosztályból is akadtak lelkes táborozók. A gyerkőcök változatos, bőséges ételt kapnak az összes napon. Tízóraival, ebéddel, uzsonnával várja a Tüskecsarnok büfé a tábor résztvevőit.

A héten három alkalommal képzett úszás oktató foglalkozik a gyerekekkel a Tüske uszodában. Játékos és izgalmas feladatokkal várja a résztvevőket Sávoly Boglárka.

A délelőtti napirendben első számú cél a hokis képességek fejlesztése, ütőkezelési feladatok gyakorlása. A délutáni ütemtervben más sportágak, labdajátékok megismerése a fontos. Ilyen az atlétika, röplabda, kosárlabda illetve játékos vetélkedők, sorversenyek is fűszerezik a délutánt.  A létesítmények közül, ilyenkor teljes kihasználtságot élvez a műfüves pálya, a  strandröplabda pálya és a BME atlétikapálya.

Célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a hét mindennapján, jó levegőn legyenek, mozogjanak és természetesen tanuljanak, fejlődjenek.

Navigáció