Kiválóan szerepelnek amatőr csapataink

A KMH amatőr csapatai történelmet írtak az idei szezonban, ugyanis mind az 5 csapatunk vagy döntőbe jutott vagy a döntőért játszik a saját csoportjában.

Az OB II-es csapatunk sorozatban 5. aranyérmét nyerheti meg Bóta Gusztáv és Gömöri Csaba vezetésével. Az idei szezonban 12 meccset veretlenül végigjátszva nagy esélyekkel vág neki a két győztes mérkőzésig tartó viadalnak, a MAC csapata ellen. A döntő első mérkőzésére holnap (2019.03.07) kerül sor a Kisstadionban 21:45-től.

OB III-as csapatunk sorozatban 5 döntőt játszott 2014-óta, melyből 4-et aranyéremmel a nyakában zárt. 7 győztes mérkőzés, és egy vereség után most a döntőbe jutásért játszik az elődöntők során. A 2 győztes meccsig tartó párbajban 1 mérkőzés lejátszása után 1:0-ra vezet a Biatorbágyi Viadukt csapata ellen. Következő mérkőzésüket vasárnap (2019.03.10) játsszák az FTC sátras jégpályán 19:15-től a Bóta-Gömöri edzőpáros vezényletével. A másik elődöntőben a TSE Gerillák és a Hargitai Farkasok csapata küzd. Eddig a Farkasok állnak jobban.

Szintén Bóta Gusztáv és Gömöri Csaba vezetésével az OB IV A csoportban is indult a KMH. 7 győztes meccsel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel a háta mögött, vasárnap kezdi a döntő párbajokat az Újpesti Ragadozók ellen. Gyertek ki minél többen és szurkoljatok a csapatnak a Tüskesátorban (2019.03.10 20:30) Az eddigi években AHL-ként ismert bajnokságban a csapat négyszer játszott döntőt.

Ugyan ebben a bajnokságban az It on Ice Hokiklub Budapest néven induló csapatunk a 4. helyért van harcban. A következő mérkőzésük a mai napon kerül megrendezésre a Tüskesátorban (2019.03.06. 20:15)

OB IV B csoportban Vitárius Károly edzőnk vezetésével, a KMH Flashez szerepelt remekül és jutott be a döntőbe. A csapat a szezon során 7 db győzte mérkőzést játszott és egy vereséget szenvedett. Az ellenfél még nem ismert, a VIP Hoki és a Zima Team párbajából fog kikerülni.

OB IV C csoportban szintén Vitárius Károly csapata vesz részt, a főleg KMH-s játékosok apukáiból álló csapattal. Az apukák 6 győztes mérkőzéssel és két vereséggel kerültek a döntőbe, amit a DJK SE csapatával fognak játszani.

Gyertek ki minél többen a mérkőzésekre és biztassátok csapatainkat a végső győzelem kapujában.

Hajrá KMH!

Navigáció