Jövő héten kezdetét veszi a KMH nyári napközis tábora

Immár hagyományosan, az iskola végét követően szervezzük meg egy hetes nyári táborunkat. A tábor mindennap 8:00 órakor kezdődik és 16:00 óráig tart, egészen a hét végéig, péntekig. A korábbi évek tapasztalatai alapján a gyermekeket sok sportprogrammal és izgalmas vetélkedőkkel várjuk. A szünidei kikapcsolódás jegyében pedig a program része az úszás, a hűsítő csobbanás is az impozáns Tüske Uszodában. A tábor vezetője az U8-as vezetőedző, Vitárius Károly lesz, mellette szakképzett segédedzők, válogatott játékosok is foglalkoznak a gyermekekkel.

Délelőttönként a hokis képességek fejlesztésén, az ütőkezelési feladatokon van a hangsúly, a délután pedig már játékosabb, a hokin kívül más sportágakkal, valamint labdajátékokkal ismerkedhetnek meg a táborozók. A létesítmények közül, ilyenkor teljes kihasználtságot élvez a műfüves pálya, a  strandröplabda pálya és az atlétikapálya. Lehetőség lesz a tábor utolsó napján egy rövid kirándulásra is a Feneketlen tóhoz, ahol nemcsak a játszótér, hanem a park és a tó élővilágának felfedezése nyújt további élményt. A fáradt táborozókat minden nap tízóraival, bőséges ebéddel, uzsonnával várja a Tüskecsarnok büfé.

A KMH Sportegyesület célja, hogy a gyerekek foglalkozásinkon egész évben jól érezzék magukat, mozogjanak és természetesen tanuljanak, fejlődjenek. Bátran állíthatjuk, hogy e célunk sikeres, hiszen táborunk töretlenül nagy népszerűségnek örvend. A jelentkezők között vannak U8, U10 és U12–es játékosok is, emellett a Bárdos sportosztályból is akadtak lelkes táborozók.

Kellemes nyarat kívánunk minden játékosunknak!

A tavalyi táborról készült néhány képünk:

 

Navigáció