Hokiklub Budapest vs SC Csíkszereda mérkőzés összefoglaló

A tegnapi napon a csapat a SC Csíkszereda csapatát fogadta hazai pályán az ERSTE Ligában. Nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzés volt, Jelenleg a tabella élén álló csapat erős ellenfél volt, de a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek és küzdöttek.

Az első harmad elején viszonylag gyorsan megszületett a mérkőzés első gólja. A 4. percben Láday Tamás, a Csíkszereda játékosa talált a hálóba. (0:1) Ezek után a szünetig gólok nélkül zajlott a mérkőzés. Mindkét csapat sok helyzetet próbált kialakítani, de egyik védelmen sem jutott át korong.

A második játékrészben született meg a gólok nagy része. A 26. percben Győrfy Tihamér juttatta a hálóba a korongot. (0:2) A 27. percben Szűcs István szépített tőlünk Michal Satek és Kristoffer Pihlqvist gólpasszából. A 28. percben Rokaly Norbert (1:3), a 29. percben Evan Brophey (1:4) a 33. percben pedig Rodey Pelley (1:5) találtak a kapuba a Csíkszereda csapatából. De a harmad végét mi zártuk egy góllal, a 40. percben Miro Hovinen juttatta a korongot az ellenfél hálójába Szűcs István és Lakatos levente gólpasszából. (2:5)

Az utolsó harmadban már mindkét csapat fáradtabb volt, így egy gól született mindössze. A csíkszeredai Vyacheslav Belov találatával alakult ki a mérkőzés végeredménye. (2:6)

A vezetőedzőt, Jens Brändströmöt kérdeztüka mérkőzésről: 

Nem örülök, hiszen minden meccsen azért jövünk, hogy nyerjünk. Természetesen ez egy nagyon erős, technikás csapat, így ez egy nehéz küzdelem volt. De holnaptól folytatjuk az edzéseket, kicsit keményebbre vesszük a dolgokat, hogy újra visszatalálhassunk a nyerő szériánkhoz már a következő mérkőzésen.

Navigáció