Hokiklub Budapest pontszerzés!

A Hokiklub Budapest Erste liga csapatunk keddi nap folyamán már le is játszotta a második mérkőzését a szezonban. A beharangozó videóban már hallhattuk a csapat játékosától Szappanos Dávidtól, hogy egyértelműen a pontszerzésért utaznak a Fehérvári Titánokhoz. Ennek megfelelően készültek a fiúk a mérkőzésre, és Szappanos be is váltotta ígéretét, általa szerzett góllal a rendes játékidőben döntetlent játszott a csapat a székesfehérvári pályán.

A mérkőzést streamen is végigkövethették a szurkolók, így szerencsére nem maradtunk le az igen izgalmasra sikeredett meccsről. A fiúk mindent bele adtak és több kapura lövéssel is próbálták támadni az ellenfél kapuját, ugyanúgy ahogy a Titánok is ostromolták a kapunkat. Kiss Bence kapusunk kiválóan helytállt egész mérkőzésen, és meglátása szerint igen nehéz mérkőzésen van túl a csapat. A Fehérvári Titánok az első mérkőzésüket játszották a szezonban, és hasonlóan fiatal összeállítással vágtak neki a szezonnak mint mi. Így két bizonyítani vágyó fiatal csapat mérkőzhetett meg és mutathatták meg jégkorong tudásukat.

Bence érzése szerint, már jobban játszottak, a vasárnapi mérkőzéshez képest, és látja a csapaton a fejlődést napról napra. Tudja, hogy még sok áll előttük hiszen egy teljesen újonnan alakult fiatal csapat a Hokiklub Budapest, így szükségük van még a rutinra, de jó úton haladnak. Bence kiemelte, hogy az ember hátrányos játékuk is fejlődött hiszen a tegnapi mérkőzésen kivédekezték az ember hátrányos helyzeteket gól nélkül.

A hosszabbítás során mindkét csapatnak volt esélye a gól szerzésre, de sajnos elsőként a fehérváriak éltek a lehetőséggel így 2-1-re megnyerték a mérkőzést.

Csapat többi tagja is említette, hogy benne volt a győzelem a csapatba, így tovább dolgoznak keményen, hogy megnyerjék az első pontjuk után az első mérkőzésüket.

Addig is szurkoljunk nekik együtt!

Következő mérkőzésünket Újpesten az UTE csapatával játsszuk 2018.09.14-én 18:30-kor. Várunk minél több szurkolót idegenbeli meccsünkre is.

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció