Hokiklub Budapest-Gyergyói HK összefoglaló

Pénteken az erdélyi Gyergyó csapatát fogadtuk a Tüskecsarnokban. A fiúk nagyon készültek erre a mérkőzésre, hiszen az első meccsük nem éppen úgy sikerült idegenben, ahogy azt eltervezték. Most hazai pályán komoly felkészülést követően ugyanazzal az erős csapattal találkoztak, de már a mi csapatunk is szerzett tapasztalatot és győzelmet, így nagyobb önbizalommal tudtak bele vágni ebbe a meccsbe.

A mérkőzés számunkra jól indult, Godó Dániel góljával átvettük a vezetést, de pár perccel később az ellenfél is betalált, de a fiúk tudták tartani az 1-1-es állást. A második harmad elején Petres Tivadar játékosunk lőtt egy gólt így 2-1-re nőtt a különbség a két csapat között. A csapat védekezése dicsérendő hiszen ezt az állást tudtuk tartani a harmadik harmadig. A harmadik harmadban történhetett valami a fiúkkal, ezen még lesz mit dolgozni, hiszen kiegyenlített a Gyergyó csapata, majd másfél perccel a meccs vége előtt át is vették a vezetést. Itt próbálkozott még a csapat és igen izgalmas helyzetek keveredtek, de sajnos egyiket se tudtuk gólra váltani.

Összességében a csapat egy nagyon izgalmas mérkőzést játszott, sajnos az utolsó pillanatos szerencse nem hozzánk állt, de ettől függetlenül az előző meccshez viszonyítva a fiúk óriásit fejlődtek. Reméljük hasonlóan izgalmas meccsek várnak még ránk a továbbiakban.

Végeredmény: Hokiklub Budapest-Gyergyói HK: 2-3

Hajrá Hokiklub Budapest!

 

Navigáció