Hokiklub Budapest-Gyergyói HK összefoglaló

A tegnapi napon a srácok a Gegyrgói Hoki Klub csapatát fogadták hazai pályán. A legutóbbi idelátogatásukkor egy nagyon izgalmas, jó hangulatú mérkőzést játszottak. Szerencsére most sem volt hiány izgalmas helyzetekből és fordulatokból, egy nagyon jó mérkőzést láthattak a szurkolók tegnap is.

Az első harmadban a csapatok lassabban kezdték a játékot, felmérték az erőviszonyokat. Az első gól viszonylag korán, a 6. percben született a vendégek javára, Dmitry Pestunov lőtte. (0-1) Ezután a kép csapat folytatta a kik-ki mérkőzést, ennek eredményeként nem is zsületett több találat.

A szünetben az ötözőben történhetett valami, hiszen mikor visszamentek, a 21. percben találatoto szereztünk. Lakatos Levente találatával egyenlítettünk ki, neki Szűcs István és Michal Satek segítettek egy gólpasszal. (1-1) Ezután a 25. (1-2) és 30. percben Andreas Valdix szerzett találatot. (1-3) Még ebben harmadban született meg a mérkőzés utolsó találata. A 40. percben Igor Bobcek alakította ki a mérkőzés végeredményét. (1-4)

A harmadik hamradban mindkét fél próbált helyzeteket kialakítani a kapuk előtt, de ezt egyik csapat sem tudta gólra váltani. Nagyon szép játék volt, ahol kiegyenlítődtek az erőviszonyok.

Gröchl Tamást kérdeztök a mérkőzésről:
Sűrű most ez az időszak, nagy a terhelés rajtuk, de minden tőlük telhetőt megtettek. Sajnos az emberhátrányok nem úgy sikerültek, de ha úgy vesszük az 5-5 elleni játékban megnyertük a mérkőzést. A védekező harmadun egyre jobban teljesít, kezdekek összecsiszolódni.

Ne feledjétek, holnap lesz a fiúk következő mérkőzése, ahol Debrecenbe látogatnak. Kövessétek azt is!

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt találjátok.

Szép volt Fiúk! Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció