Hokiklub Budapest-Dunaújvárosi Acélbikák

Hosszú hétvége előtt állnak a fiúk, ugyanis még el sem kezdődött a pénteki meccs, de már invitáljuk a szurkolóinkat a következő vasárnapi hazai mérkőzésünkre, ahol a Dunaújvárosi Acélbikákat fogadjuk a Tüskecsarnokban.

Komoly ellenféllel fogunk szemben állni és erről kérdeztük a Hokiklub Budapest csapatkapitányát Orbán Attilát, aki mint volt dunaújvárosi játékos biztosan tud egy-két jó tippet mondani mostani csapatának. „Igen kemény ellenfélnek fog bizonyulni volt csapatom, azért találkozhatunk ott elég sok tapasztalt játékossal, így biztosan nem lesz könnyű dolgunk mint újoncok. Csapatunk nagyobb része először lépett pályára az Erste ligában, így nekik is meg kellett szokni a környezetet, illetve a csapatok sebességét és játékbeli különbségét más ligákhoz képest. Ettől függetlenül az elmúlt pár meccs alatt a csapatunk nagyon jó teljesítményt mutatott, aminek mint csapatkapitány külön örülök és remélhetőleg sikerül ugyanolyan jó védekező és még jobb támadó játékkal helytállni a dunaújvárosi csapat ellen.”

Mi is már várjuk a hétvégi mérkőzés izgalmait, aki szeretne csatlakozni és szurkolni csapatunknak azt vasárnap 15:00 órától a Tüskecsarnokban teheti meg.

Mérkőzés: Hokiklub Budapest-Dunaújvárosi Acélbikák

Helyszín: Tüskecsarnok

Dátum: 2018.10.28. vasárnap

Kezdés: 15:00

Kapunyitás: 14:00

Jegyár: 500 Ft

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció