Hokiklub Budapest-DEAC összefoglaló

A Hokiklub Budapest lejátszotta második hazai mérkőzését is, a fiúk kezdenek belerázódni a liga szoros menetrendjébe is. A vasárnapi ellenfelünk a debreceni DEAC csapata volt. A fiúk összeszedetten kezdték a meccset, és rögtön az elején Egyed Márk góljával magukhoz ragadták a vezetést. Az első harmadban a DEAC kiegyenlített, de hajtottak tovább a fiúk.

Az izgalmasnak bizonyult első harmad után, a második harmad elején Egyed közrejátszásával Szappanos Dávid talált be az ellenfél kapujába. Majd egy 2 perces kiállítást kapott csapatunk, az emberhátrány utolsó másodperceiben kapott a csapatunk egy gólt, amivel ismét kiegyenlített a debreceni együttes. Innentől kezdve a fiúk mintha nem igazán találták volna magukat és a harmad végéig még 3 gólt kaptak az ellenféltől. Szünetre 2-5-ös eredménnyel mentek le.

Dusan Kapusta vezetőedző a szünet alatt összerázta a fiúkat és egy lendületes csapattal állt vissza az utolsó harmadra. A fiúk bele adtak mindent, fizikailag jól bírták a rutinos csapat ellen, és Szűcs István góljával még szépítettek az eredményen. Végső eredmény Hokiklub Budapest-DEAC 3-5.

Orbán Attila játékosunk nyilatkozta, hogy fiatal csapattal küzdünk a ligában, és ehhez mérten biztató  a teljesítménye a csapatnak. Egyértelműen a fő cél, hogy mérkőzéseket nyerjünk, de nem szabad elfelejteni, hogy a másik oldalon általában már rutinosabb csapatok állnak, így ha mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb összjátékot tudunk mutatni, nem kell semmitől félnünk. Egy komoly építkezés elején állunk, a csapatunk, mint a legnagyobb hazai utánpótlás klub nagy merítési lehetőséggel rendelkezik, és a cél, hogy számukra lehetőséget biztosíthassunk az első osztályú ligában, ahol óriási fejlődési esélyük van.

Következő hazai mérkőzésünk a mai napon a Tüskecsarnokban kerül megrendezésre, ahol ismét várjuk a KMH nagy család szurkolóit!

Hajrá Hokiklub Budapest!

Navigáció