Hétvégi mérkőzés eredmények

A szombati napon rengeteg mérkőzésnek adott otthont a Tüskesátor.

Az alábbiakban a vezetőedzők értékeléseit olvashatjátok:

U10 Kék torna

Keszthelyi Zoltán:

A hazai rendezésű KÉK tornán a Szeged, Dunaújváros és a Debrecen csapatait láttuk vendégül.

A mérkőzések magas szinten nagy intenzitással zajlottak. Jó hangulatú, izgalmas meccseket játszottunk, rengeteg gól született egyéni megoldásokból és kidolgozott helyzetekből.

Az edzés munka jól látszott a játék folyamán, korcsolyázásban és kondícióban is rengeteget fejlődtek a gyerekek. A játék elemeit egyre ügyesebben alkalmazzák a mérkőzések során. Öröm volt látni, ahogy a gyerekek végig motiváltan, elszántan játszottak.”

U18 – Szombathelyi Pingvinek

Dorner Benjamin:

„Hazai pályán fogadtuk a Szombathelyi Pingvineket. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal sajnos kevésbé. A kapu előtti helyzeteket nem sikerült elégszer kihasználni, a nyomás gyakorlás ellenére sem.

A héten korábban, csütörtökön Dunaújvárosban játszottak egy szoros mérkőzést, melyet így értékelt:

„Idegenben játszottunk a Dunaújváros ellen, ahol szoros 1-0-ás mérkőzést játszottunk. Jó tempójú kombinatív játékot mutattunk, elégedett vagyok a mutatott játékkal és az eredménnyel is.”

EWHL – MAC

Egy küzdelmekkel teli mérkőzés által 3-1 re legyőzte a HKB csapata a MAC együttesét.

Szilágyi Levente

„A MAC csapatát fogadtuk hazai pályán az EWHL-ben, ami a második komolyabb teszt volt az előző heti SKP elleni győzelmet követően, hogy fel tudjuk mérni, hogy hol tartunk, mennyire sikerült összeállni a játékunknak és a csapatnak a 6 hét alatt, amióta együtt dolgozunk ezzel a szinte teljesen új kerettel. Voltak fontos hiányzóink, de ennek ellenére mindenki végig szívvel játszott és keményen, önfeláldozóan dolgozott az egész mérkőzés során.

Ennek volt köszönhető az újabb győzelem. Nagyon jó a csapategységünk, erre nagy figyelmet fordítunk minden nap, ami látszik a játékunkon is. Büszke vagyok a lányokra, hogy így képesek harcolni egymásért és örülök, hogy az elmúlt két mérkőzésen a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy milyen játékra vagyunk képesek, ha mindenki odafigyel a részletekre és 60 percig hajt.”

 

Idegen pályán az U14-es Knights csapatunk lépett jégre a Kárpáti Farkasok ellen.

Francsics Bence:

„Az U14 A csapatunk Érdre utazott. A mérkőzés első harmadában egyből érvényesíteni tudtuk a játékunkat, aminek meg is lett az eredménye 5-2-es eredménnyel fordultunk a második játékrészre.

Sikerült azokat a taktikai elemeket megvalósítani, amiket az edzéseken gyakoroltunk, ennek különösen örülök. A másod harmad első fele kiegyenlítetteb játékot hozott, viszont a harmad második felében még háromszor sikerült betalálni az ellenfél kapujába.

A harmadik játékrészben is megvoltak a helyzeteink, sajnos ezekből csak egyszer találtunk be az ellenfél kapujába. Amellett, hogy kilenc gólt tudtunk lőni, a kapusunk is nagy bravúrokat mutatott be. Jövő héten az FTC csapatát fogadjuk a Tüskesátorban.”

 

A jövő hét is tele lesz utánpótlás és felnőtt mérkőzésekkel egyaránt. Várunk mindenkit szurkolni a hazai meccsekre! Aki nem tudna eljönni, az otthonról a KMH média YouTube oldalán tudja követni a mérkőzéseket.

 

Navigáció