Hétvégi mérkőzés eredmények

A hétvége folyamán csak idegenbeli mérkőzésen vettek részt utánpótlás csapataink. Az edzők az alábbiak szerint értékelték a mérkőzéseket:

HKB U12 Pirates – Sportországi Cápák

Nochta Kristóf, másodedző

Szombaton egy nagyon erős csapat ellen játszottunk. A Sportország csapata a szezon feléig a “kék” bajnokságban szerepelt és onnan jöttek vissza a “sárga” bajnokságba. Bár a mérkőzés egy gyors kapott góllal indult, szerencsére ez még jobban feltüzelte a srácokat, és még a harmad vége előtt egyenlítettünk. A második harmadban nemhogy egyenlő partnerek voltunk, hanem mi támadtunk többet, ugyanakkor az ellenfél gyors ellentámadásai veszélyesek voltak. Egy szép egyéni akcióból mi tudtuk megszerezni a vezetést. Harmadik harmad inkább a védekezésről szólt, a Sportország mindent megtett az egyenlítésért, viszont nagyon fegyelmezetten és jól tartottuk magunkat a megbeszéltekhez. Amikor nagy helyzet lett volna, akkor mindig odaért egy ütő, vagy sikeresen blokkoltunk. Nagy fegyvertény, hogy sikerült egy ilyen jó csapatot egy gólon tartani és bízom benne, hogy ez az elmúlt két meccs plusz erőt és önbizalmat ad a gyerekeknek.

HKB U14 Knights – Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (3-5)

Francsics Bence, vezetőedző

“Már az öltözőben látszott a játékosokon, hogy nagyon várják ezt a mérkőzést és mindenki teljes fókuszban volt. A mérkőzés első percétől kezdve nagy tempóban és kiegyensúlyozottan játszottunk, sajnos a harmad vége előtt egy hibánkat kihasználva, vezetést szerzett az ellenfél.

A második harmad elején, szinte egyből ki is tudtunk egyenlíteni, ami egy plusz löketet adott a játékosoknak. Több helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt, de ezeket nem tudtuk gólra váltani, ellenben az ellenfél háromszor is eredményes tudott lenni, így 4-1-es hazai vezetéssel fordultunk a záró harmadra.

A harmadik harmad elején sikerült 2 gólra csökkenteni a hátrányunkat. Végig kiegyenlített volt a játék, sajnos a mérkőzés vége előtt szintén egy apró hibánkból szerzett góltaz ellenfél. A mérkőzés utolsó percében szerzett gólunkkal állítottuk be az 5-3-as végeredményt.

Összességében nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, büszke vagyok rájuk, hogy egyetlen pillanatra sem engedtek ki és végig hajtottak. Ez egy igazi rájátszáshoz méltó mérkőzés volt és méltó ellenfelei voltunk a Fehérvárnak.

A héten a hibáinkat próbáljuk kijavítani, a helyzetkihasználásunkat fokozni és felpörgetni őket a visszavágóra, mindenképp szeretnénk, hogy legyen harmadik mérkőzés.”

HKB U16 – BJA U16 (0-5)

Takács Bence, másodedző

A pénteki mérkőzésen, kicsit félve kezdtünk. Az ellenfél gyors, szervezett hokival játszott sok helyzetet tudtak kialakítani, amiből hamar gólokat tudtak szerezni. Nekünk is voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtuk ezeket kihasználni. Így a végén a hazai gárda örülhetett.

HKB U18 Kárpáti Farkasok (1-3)

Dorner Benjamin, vezetőedző

Vasárnap a Kárpáti Farkasok csapata látott minket vendégülaz Érdi jégpályán. Egy magas tempójú fizikális mérkőzés volt. Bár az eredmény nekik kedvezett 3-1 arányban, mégis a játékunk sok szegmensében javulást tudtam felfedezni.

Navigáció