Hétvégi mérkőzés eredmények

 

A hétvégén ismét rengeteg mérkőzésen vettek részt csapataink. Alább az edzők beszámolóit olvashatjátok a hétvége eseményeiről.

Szombat:

U10 Piros torna – Tüskesátor

Egyedi Noémi

„A hazai rendezésű Piros tornán 12+1 fővel indultunk. Az első mérkőzésen kicsit álmosan indultunk, ám a meccs közepétől mindenki felébredt és átkapcsolt nagy intenzitásra. A torna hátralévő mérkőzésein is sokat korcsolyáztak és pár szép gól is bement az ellenfél kapujába. A kapus teljesítmény átlagon felüli volt, így a csapat magabiztosan tudott játszani.”

 

U14 Knights – DHK

10 – 1

Francsics Bence

„U14-es Knights csapatunk Debrecenben lépett pályára. Ez egy fontos mérkőzés volt a csapat számára több szempontból is és ezt a játékosok is tudták. Rögtön, már az elejétől fogva gyors, kemény hokit tudtunk játszani, amit szinte sikerült 60 percen keresztül tartanunk, így 10-1-es arányban múltuk felül az ellenfelet.”

 

U14 Warriors – Sportországi Cápák Tüskesátor

7 – 2

Gömöri Norbert

„A szezon eddig legjobb mérkőzését játszottuk szombaton. Ez nem csak eredményben, hanem a játékképén is megmutatkozott. sikerült megvalósítani a meccs előtt megbeszélteket, és igyekezett mindenki 100%ot nyújtani. Büszke vagyok a csapatra, remélhetőleg megmarad ez a lendület és lelkesedés, mert hosszú út áll még előttünk a bajnokság végéig.”

 

Vasárnap

U8 Kék torna

Vitárius Károly

„Az U8 két tornán szerepelt vasárnap. Az országos élvonalban a dunaújvárosi tornán és a legkisebbek pedig a MAC tornáján képviselték a HKB-t. Így 23 játékosunk játszott a hétvégén. Mindkét helyszínen jó játékot és jó kapus munkát láthattunk. A kicsiknél volt, akinek az első gólja is megszületett. Gratulálunk mindenkinek!”

 

U12 Vikings – Kárpáti Farkasok

Roczanov Zsolt

„Ismét sikerült nagyon jó tempójú mérkőzést játszanunk. Öröm volt vissza látni a gyerekektől az edzéseken tanult elemeket. Mind kapus téren mind védő és támadó játékban sokkal hatékonyabban tudtunk játszani, mint a szezon elején. Látványosan sokat fejlődtek a gyerekek egyénileg és csapatként is egyaránt.”

 

U12 Pirates – Szeged  Tüskesátor

Nochta Kristóf

„Úgy érzem kezdetben nem álltunk készen a mérkőzésre. Beszéltünk a srácokkal, hogy mit szeretnénk megvalósítani, viszont ez nem teljes mértékben tudták megvalósítani. Összességében nem volt egy jó mérkőzésünk, ugyanakkor pozitívum, hogy a meccs előrehaladtával javult a gyerekek, energiaszintje, illetve ezzel a játék képe. Igyekszünk tanulni ebből a meccsből is. Valamint fontos, hogy a további meccseken 3 harmadon keresztül küzdjünk és dolgozzunk.”

 

U16 – OHA – Tüskesátor

4-3

Gömöri Csaba

„A hétvégi mérkőzésen 4 sornyi játékost neveztem, lehetőséget akartam biztosítani olyan játékosoknak is, akik eddig még nem szerepeltek a csapatban bajnoki meccsen, vagy csak keveset tudtak játszani.

A mérkőzés egész jó iramban kezdődött oda -vissza hoki volt, szerencsére mi szereztünk meg a vezetést. A 2. harmadban ezt megdupláztuk, bár ekkor már az ellenfél is ébren volt és egyre veszélyesebb támadásokat indítottak. A 3. harmadra úgy érzem megint elhitte néhány játékos, hogy ezt a meccset már megnyertük és egyéni hibákból, fegyelmezetlenségekből magunkra húztuk az ellenfelet. Ennek nem is lehetett más az eredménye, mint az, hogy kiegyenlítettek és a vezetést is átvették.

Számomra ez megengedhetetlen, mondom ezt akkor is, ha végül kiegyenlítettünk és a hosszabbításban meg is nyertük a meccset.

Ezen közösen átrágjuk magunkat a héten, mert a következő ellenfél a Győr csapata, aki ellen nem fér bele, hogy ne koncentráljon mindenki 100%-an.”

Navigáció